2777
2789

من یه دوستی توی مدرسه دارم یه مدت باهم دوست بودیم رفته رفته بهم وابسته شد و اینو وظیفه من میدونست که هر زنگ باید برم پیشش(همسن هستیم ولی کلاسامون جدائه)و من به کلاس و همکلاسیای خودم عادت دارم و معمولا بیرون نمیرم بیشتر توی کلاسم خلاصه یه چند روز گذش و من بهش توجه نمیکردم چون ناراحتم کرده بود(تولد یکی از همکلاسیام بود مامانش اومده بود غافلگیرش کنه بعد باهم عکس گرفتیم و خوش گذروندیم ، داشتم میرفتم کلاس که دیدم اون داره گریه میکنه . ازش پرسیدم چی شده گفت چرا باش عکس گرفتی😑گفتم چون اونم دوستمه.) ناراحت شد اصلا کلا خیلی ازم انتظار داره ک نباید با کسی جز اون دوست بشم و اینا منم بهش گفتم دیگه منو ول کن اذیت میشم تو مانعم میشی یه مدت ول کرد ولی بعد هی نامه میفرستاد میگفت غلط کردم و.......ولی من نمیتونم دوباره ریسک کنم چون میترسم دوباره بهم وابسته بشه.

به نظرتون چیکار کنم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم ی رفیق دارم اینجوریه اصن نمیشه باهاش حرف زد درباره کس دیگه ای بش میگی بالا چشت ابروعه سریع قهر میکنه با یکی دیه ام گرم بگیرم قهر میکنه

دلمم نمیاد بهش چیزی بگم ینیییییاااااا داغون شده اعصابم

انتظار داره هروز بهش زنگ بزنم و پیام بدم،خودش هرروز زنگ میزد من خسته میشدم دیه بالاخره ادم کار داره دیگه بعضی اوقات جوابشو نمیدادم اصن روانیم کرده😂

.                             
وای منم ی رفیق دارم اینجوریه اصن نمیشه باهاش حرف زد درباره کس دیگه ای بش میگی بالا چشت ابروعه سریع ق ...

آره مغز آدمو میخورن

آخه باسلیقه باشه یه چیزی انگار یه ساله حموم نرفته روزای اول خوشبو بود بعد از اون نمیدونم چیشد😑😂

دقیقا برعکسشم من هر دوسه روز یبار میرم حموم هرروز صبم ک میخام برم مدرسه بادی اسپلش و ادکلن خالی میکن ...

خیلی بده واقعا نمیدونم چرا بعضیا رعایت نمیکنن😂

.