zendaniدنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2079 عنوان خانما روانشناس سراغ دارید معرفی کنید که تماسی نباشه چت کنه 37 بازدید | 4 پست خیلی پرخوری عصبی دارم در حالی که سیرم همش میخوام یک چیزی بخورم دست خودم نیست یک مشاوره روانشناسی باشه چت کنم باهاش نع اینکه تماس و اینا دوست ندارم سراغ دارید معرفی کنید ؟ برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️ 1403/10/24 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nellin عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 4224 از کجا میدونی پرخوری عصبیه ؟ شاید قند خون بالا و پایین میشه صبح ها نون جو بخور قند خونت تنظیم میکنه
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19527 تو چت که نمیشه ولی اسنپ دکتر روانشناس داره تماسی تلفنی تصویری بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
zendaniدنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2079 از کجا میدونی پرخوری عصبیه ؟ شاید قند خون بالا و پایین میشه صبح ها نون جو بخور قند خونت تنظیم میکنه نه عزیزم اصلا گرسنه نیستم ولی همش چشمم گشنه است نه مشکل دارم نه هیچی نون جو هم خوردم جواب نداد خسته شدم برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
zendaniدنیا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 2079 تو چت که نمیشه ولی اسنپ دکتر روانشناس داره تماسی تلفنی تصویری تصویری و تماسی دوست ندارم بچه ها خونن دائم یا همسرم میفهمی که گلم برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️