2777
2789
عنوان

یخچال پهن یا دوقلو

170 بازدید | 13 پست

خانما تازه عروس نیستم ولی اوایل زندگیم نتونستم وسایل برقی خوب بخرم خیلی ببخشید مجبور شدم دسته دو استفاده کنم به خاطر شرایط مالی 

یکم پول دستمون اومده برای یخچال تازه عروس ها تو اینستا میبینم اکثرا دوقلو گرفتن ولی بودجه ام نمیرسه شوهرم میگه پهن مدل بالا پایین داره بگیریم 

شما تازه عروس بودین چی گرفتین 

ما ۴ ۵ سال پیش دوقلو گرفتیم

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی ببخشید؟😀 مگه بدهکار بودی به کسی که این جوری میگی. صلاح دونستی دست دوم بگیری. دمت گرم که با این شرایط شروع کردی...

دوم اینکه بستگی داره میتونید اون یخچال فریزر رو پر کنید یا نه. ببین دو قلو خب خیلی جادار تره. ولی گوشت و مرغ هم گرونه😁 خالی موندن طبقات فریزر باعث آسیب به موتور میشه. 

مگر اینکه با یخ و نون پر کنی. 

یه شقه گوشت و کلی مرغ و سبزیجات و اینا داخلش جا میگیره. 

اگر خریدتون در حد نیاز ماهانه است، پهن هم بخری کافیه.

من ولی ترجیح میدم یه چیز جادار داشته باشم. 

خیلییی ببخشید؟😀 مگه بدهکار بودی به کسی که این جوری میگی. صلاح دونستی دست دوم بگیری. دمت گرم که با ا ...

نه ولی خب دوست داشتم اوایل تازه بگیرم الانم پیش خودم گفتم من،که دارم تازه میگیرم چرا دوقلو نگیرم که بالای ۷۰ میشه 

شوهرم میگه پهن مدل بالا پایین بگیریم 

نه ولی خب دوست داشتم اوایل تازه بگیرم الانم پیش خودم گفتم من،که دارم تازه میگیرم چرا دوقلو نگیرم که ...

خب چقدر پول داری؟ من همین دو هفته پیش از سرای ایرانی دوقلو خریدم. ۲۷ میلیون نقد دادیم. ماهی سه میلیون قسط. مجموعا ۸۵ حساب کرد.

یه جاروبرقی هم روش اشانتیون داد. ۷ میلیون

سلام ببخشید دیر شد تا جوابتو بدم 

درباره نماز وتر الان توضیح میدم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین گلم  کلا ۱۱ رکعته. ۴ تا دوکعتی عین نماز صبح 

ی دونه دورکعتی ب نام نماز شفع  ** حمد و ناس و رکعت دوم حمد فلق میخونی 

وتر یک رکعته ک می‌آییم 

حمد ۳ تا توحید و یدونه ناس و فلق می‌خونیم 

قنوت میریم 

گفته شده میتونی برای آمرزش زندها و مردها دعا کنی همون الهمم اغفر .... یعنی اسم طرفو بگو دوست داشتی میگی همین آیه رو یا همونطوری زبونی بگو  مثلا 

خدایا ببخشش بندتو فلانی خدایا ببخش بندتو فلانی ... 

یا میتونی بگی خدایا حاجت فلانی بده 

بارداری چشم انتظارا  ،،،، خونه دار شون مستجرها  

اصولا من اینجا دعا میکنم برای بقیه یا صلوات میفرسم یا میگم یاقاضی الحاجات توی قنوت میتونی هرچی دوست داری اضافه کنی 

بعد میایی  گفته ۴۰ تا مومن یا زیادتر میتونی بگی یا کمتر 

استغفرالله  میگی برای خودته اصولا گفته شده  ۷۰ تا تا دوست داشتی  کمتر یازیادتر میشه 

بعد میگی الهیی العفو اینم یعنی ببخش خدایا اینم برای خودته 

۳۰۰ تا میگی یا هرچقدر میتونی 

بعد ی آیه داره میگی و تموم میشه میری رکوع و...

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ببین گلم کلا ۱۱ رکعته. ۴ تا دوکعتی عین نماز صبح ی دونه دورکعتی ب نام نماز شفع ** حمد و ناس و رکعت ...

ممنونم عزیزم قربون محبتت بابت این همه توضیحات 😍😍😍🩵💙💙💙خدا خیرت بده کلش رو کپی کردم و استفاده میکنم حتمااا

ممنونم عزیزم قربون محبتت بابت این همه توضیحات 😍😍😍🩵💙💙💙خدا خیرت بده کلش رو کپی کردم و استفاده م ...

خدانکنهههه عزیزی گلم ❣️❣️❣️ قبووول باشه التماس دعاا