2777
2789
عنوان

اسم این رفتار غیرت هست یا شکاکی

194 بازدید | 21 پست

همکارم که تازه یه دوهفته ای هست داریم با هم صحبت میکنیم و فرا تر از رابطه همکاری رفتیم ولی هنوز مستقیم نگفته از من خوشش میاد و درخواست نداده فقط همیجور داره صحبت میکنه و خیییلی محتاطه همون چند روز اول آشنایی که بخش عمده پیامامون کاری بود اسم منو پسرونه سیو کرد تو گوشیش گفت اگه ایموجی خنده ببینن تو پیامامون حرف پشت سرمون میزنن  اسمتو پسرونه نوشتم که کسی ندونه تویی توام اسممو دخترونه بنویس و خیلی محتاط رفتار میکنه دیشب بهش گفتم پیش یه پیج تو اینستا برنامه تمرینی باشگاهی گرفتم همون ابتدا پرسید کدوم پیج عکسم ازت گرفت؟

نمیدونم این سوالو چرا پرسید دلیلش چی بود

غیرت؟همینطوری عادی؟آخه چرا باید این سوالو میپرسید؟؟؟ بنظرتون دلیل پرسیدن این سوال چی بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه گوشیش دست کسی میفته که اسمتو پسرونه سیو کرده؟تحقیق کن ببین پارتنر نداشته باشه

همکاریم گفت به همکارا فیلمی چیزی نشون میدم بعضی وقت نوتیف میفته نمیخوام بفهمن تویی

خب باشگاه ها هم یاد. گرفتن اتفاقا مربی عکس میخواد نباید بدی

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا