2777
2789
عنوان

اسم این رفتار غیرت هست یا شکاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست

والا ما تو ذهن اون اقا نیستیم که بپرسیم
ولی قطعا از روی شکاکی و همینطوری نپرسیده
امکان داره غیرتی باشه که بنظرم در همین لحظه برخورد کنید چون اصلا به ایشون ربطی نداره وقتی شما خودتون هم پدر دارید و هم برادر 

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما تو ذهن اون اقا نیستیم که بپرسیم ولی قطعا از روی شکاکی و همینطوری نپرسیده امکان داره غیرتی با ...

مثلا یه روز مجبور شدم بخاطر کار برم جایی که اونا مشغول هستن

نیومد که اصلا تو اون مکان که منو ببینه حتی پیام هم دادم که بخاطر کاری اومدم اینجا به شوخی گفت بهت گفتم که اینجا آدم خوارن چرا اومدی از آفیس بیرون نیا حالا اینا که شوخی بود ولی خب یه‌جور گفت

یا مثلا بهش گفتم میخوام واحد سازمانیمو تغییر بدم بیام اونجایی که اونا هستن بخاطر شرایط بهتر گفت اینجا برات خوب نیست همشون آدم خوارن همون سرجات بمون