2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندين ساله خريد ميكنمراضيماز تركيه و اروپا چه جوري ميخواد فيك باشه

آخه به شرطی که کپیش نباشه الان همون خارجم محصولات کپی رو تولید می‌کنه و ارزون تر می‌فروشه

من خواهرم ترکیس

شما پیجی رو میشناسید یا جایی رو ؟

از کجا بخری ایده ای ندارم

ولی اگه اصل باشه اول قیمت از آمازون بگیر، گمرک ۱۰۰ تا ۳۰۰درصدو حساب کن بعد ببین میتونه با اون قیمت اصل باشه یا نه، الان مثلن بگی ضد آفتاب یه تومنی خریدم نمیتونه اصل باشه. حالا اگه رقم قیمتش اوکی بود بسته که رسید با بارکدخوان میتونی بفهمی فیک بود یا نه

اگه مستقیم از سایتای برتدا میگیری خب اصله، ولی من نمیدونم چجوری ادعا میکنن در حالیکه ما چند ساله تحریمیم و تقریبن کالاهای آماده وارد کشور نمیشه

یه نکتهودیگه ممکنه جنس اصل باشه ولی انقضاش گذشته باشه و فقط تاریخشو پاک کرده باشن جدید زده باشن. مواد  مراقبتی بهداشتی کپک که نمیزنن🤷🏻‍♀️

آخه به شرطی که کپیش نباشه الان همون خارجم محصولات کپی رو تولید می‌کنه و ارزون تر می‌فروشهمن خواهرم ت ...

من خواعر برادرم خارجن

من ك تا الان جنس فيك نديدم.هرچي ميارن

يا خودم ميخرم روي سايت اصلي محصول چك ميكنم

اوكي عست.فقط ايران و كشورهاي مثل ما محصول فيك داره

كشوراي ديگه مخصوصا اروپا ممنوعيت و سختگيري زيادي داره روي محصولات پرسكي و بهداشتي.

💕

آخه به شرطی که کپیش نباشه الان همون خارجم محصولات کپی رو تولید می‌کنه و ارزون تر می‌فروشهمن خواهرم ت ...

من بله يكي هست از تركيه بلك فرايدي خريد ميكنم

اتفاقا ابرسان ١٠٠ ساعته كلينيك ميگيرم

حدودا ٣/٨٠٠ شد

💕

از کجا بخری ایده ای ندارمولی اگه اصل باشه اول قیمت از آمازون بگیر، گمرک ۱۰۰ تا ۳۰۰درصدو حساب کن بعد ...

اره دقیقا عزیزم 

ای کاش میشد از آمازون خرید کرد تو ایران خواهرم ترکیس خرید می‌کنه منتها نمیتونه بیاد ایران وگرنه میگفتم برام بفرسته