2777
2789

خیلی دلم گرفته ....

واقعا بچشو دوست ندارم , امروز از مدرسه که اوردمش بهم گفت منو ببر رستوران بابام دوسه بار گفتم نیست و شروع کرد به فحش دادن و لجبازی دیگه زنگ زدم گفت پیاده اش کن سر خیابونم ، 

گفتم بهم حرف زشت میزنی عصر نمیبرمت میخوام برا بابات کادو بگیریم دروباز کرد پیاده شه هنوز داشتم پارک میکردم میگم وایستا 

پدرش از دور دیده ،

اومدن خونه دخترش اول اومد خیلی با خوش و بش  تعریف میکرد از مشتریا و  میگه ناهار خوردیم و داشت تعریف میکرد تو رستوران چه خبر بوده،باباهه اومد میگه چی شده باباجان (فک کرد مثلا درگیر شدیم )  ، میگم هیچی تعریف میکرد رستوران غذا خوردین و اینا ، میگه غذا بیار گفتم بچه گفت غذا خوردید 

ل⁩

چقد بد نوشتی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه من دیشبم نخوابیدم 

اتاق هم سرد بود 

میگه بریم بازی کنیم گفتم سرده اتاق ( باباش انتظار داشت برم ، حس کرد میخوام از سرم بازش کنم دیشبم گفتم نمیتونم درس بخونم بخوابیم وقت بازی نیست ) 

دیگه رفت پد لوازم ارایشیمو برداشت گفت این برا من 

ل⁩

خب زنه خیالش از بچه ش راحته ک رفته دنبال ارسوهاش میدونه بچه ش راننده سرویس و پرستار داره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خب. مگه گردنتو زده بودن که زن مردی بشی که بچه دتره؟؟؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دیگه همسرم شروع کرد به چرت و پرت گغفتن ،

مادرش رفته مسافرت گفتم اعتکاف نرم بمونم پیششون ، شروع کرد کی میری و فلان و بهمان 

خاک بر سرت به هیچ دردی نمیخوری و بچه ام هیچ وقت نیست یه بار اومده بالا 

ل⁩