2777
2789
من انحراف بینی شدید دارم کامل بیرون زده و بینیم کجهبچه بودم دکتر بهم گفت ۱۸ سالگی عمل کن

عزیزم شرمنده بخدا قصد ندارم ناراحتت کنم؟ از اول تو دماغی صحبت میکردی بچم الان سه ماهه اینجوریه بردم دکتر حلق و بینی فقط با معاینه گفت انحراف شدید داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم ظاهر بینیش سالمه ..فقط چون شبا میگفت نمیتونم نفس بکشم و دو سه ماهه تو دماغی صحبت میکنه بردم دکت ...

خوب میشه تو دماغی حرف زدنش . مایی که انحراف داریم همیشه بینیمون کیپه سخته نفس کشیدن با بینی

اینم ظاهر بینیش سالمه ..فقط چون شبا میگفت نمیتونم نفس بکشم و دو سه ماهه تو دماغی صحبت میکنه بردم دکت ...

وقتی بزرگ شد عملش کن براش

غیر از عمل زیبایی عمل انحراف بینی هم هست که فقط انحرافو رفع میکنن

نه من هنوز ۱۸ نشدممن دلم میخواد زیبایی و انحرافو‌باهم انجام بدم ولی میترسمخیلیا میگن انحراف بعد از ع ...

منم اینو تو نی نی سایت شنیدم.میگن اگ زیبایی و انحراف رو باهم انجام بدی فک کنم بهتره.امیدوارم شرایط برات آسون بشه یه عمل موفق داشته باشی.ممنون جواب دادی

من انحراف و پلیپ داشتم،خیلی صدام تو مخی شده بوده کی باهام حرف میزد مبگفت سرماخوردی؟😐

ولی عمل کردم راحت شدم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
نه من هنوز ۱۸ نشدممن دلم میخواد زیبایی و انحرافو‌باهم انجام بدم ولی میترسمخیلیا میگن انحراف بعد از ع ...

از شپا ظاهرش مسخصه؟ منم فکر کنم دارم ولی جز سوراخت تا به تا علائم دیگه نداره تنگی نفسم دارم ولی دکتر گفته عصبیه. تو عکس رادیولوژی دندان دیدم تیغه بینیم کجه. شما چطور تشخیص دادن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من انحراف و پلیپ داشتم،خیلی صدام تو مخی شده بوده کی باهام حرف میزد مبگفت سرماخوردی؟😐ولی عمل کردم را ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14913474/%D8%A7%DB%8C

عزیزم این تاپیکو گزارش میزنی لطفا🥲