2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه هی میگن قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 111 پست
اگه یه بخشی از نیمه تاریک من از همین دست آدم ها متنفر باشه چی؟!اگه نیمه تاریکم قضاوتگر باشه چی؟!آیا ...

پذیرفتن نیمه تاریک ما، حتی اگر شامل تنفر یا قضاوت نسبت به دیگران باشه، به معنای توجیه رفتارهای منفی نیست... این احساسات می‌تونن نشونه‌ای از درد یا ترسهای خودمون باشن... با شناخت و پذیرش این جنبه‌ها، می‌تونیم به ریشه‌های این احساسات پی ببریم و به جای قضاوت، همدلی بیشتری داشته باشیم. این شناخت به ما کمک می‌کنه تا احساسات منفی رو به فرصتی برای یادگیری و رشد تبدیل کنیم....

همه ی آدمها ظرفیت اینو دارن که بچه باز بشن ولی همه تو موقعیتش قرار نمیگیرناونی که بچه باز هست قطعا ی ...

مثلا همین ماجرای هالیوود و جنایت های دیدی

یعنی شما ازش متنفر نشدید؟!بهش حق میدید که اون همه بچه رو بدبخت کرده؟!منکه باور نمیکنم

اینکه به آدم ها بگیم همتون ظرفیتش رو دارید به معنی پروش ویژگی بد تو نمیه تاریکشون نیست؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا نباید فکر کنی ...بی فکری (لافکری)یکی از مراحل معرفت نفس هست

پس فرق ما با بقیه موجودات روی زمین چیه که ما بشیم اشرف مخلوقات؟!

منم دوست ندارم بهشون فکر کنم چون ناراحتم میکنه و عصبی و نگران میشم

چطوری میتونم جلوی پردازش مغزمو بگیرم؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

فکر انسان قلب انسان جایگاه خداونده فقط

ولی اگه من به دنیا اومده باشم که کمک کنم چی؟!

نباید دنیای اطرافمو بشناسم که قدرتشو پیدا کنم؟!

چطوری میتونم جلوی خودم و خدای خودم سربلند باشم وقتی پتانسیلشو دارم ولی برای یه هدف والا تلاش نمیکنم و از فکر کردن به هرچیزی بترسم؟!

مثلا همین ماجرای هالیوود و جنایت های دیدییعنی شما ازش متنفر نشدید؟!بهش حق میدید که اون همه بچه رو بد ...

هیچکس نمیتونه اون رفتارها رو توجیه کنه و احساس تنفر نسبت به جنایتهای هالیوود طبیعیه ..

وقتی میگیم همه ی ما ظرفیتهای مختلفی داریم منظور این نیست که ویژگیهای بد رو پرورش بدیم بلکه به این معنیه که ممکنه که ما هم تو شرایط خاص به سمت رفتارهای نادرست بریم....

فقط ما تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که هوشیار باشیم و از تجربه های منفی دیگران درس بگیریم البته باز هم بدون قضاوت

بیرون از خود هیچ چیزی نیست هرچه هست در درون توست

بیرون ز تو نیست،هر چه در عالم هست

در خود بطلب که هر آنچه خواهی،که تویی

میدونم و بهتره که با تمام وجودم باور کنم که خدا هوای هممون رو بیرون از وجود خودمون داره ولی بازم نمیتونم دست از تلاش برای شناخت اطرافم بردارم

کاش مغزم دکمه خاموش و روشن داشت

پس فرق ما با بقیه موجودات روی زمین چیه که ما بشیم اشرف مخلوقات؟!منم دوست ندارم بهشون فکر کنم چون نار ...

کتاب معرفت نفس مصطفی نیک اقبال را بخون یا کتابهای دیگه البته بهترین راه تمرکز و مراقبه هست 

ترس از تهدیدها طبیعیه و به ما کمک می‌کنه تا هوشیار باشیم و از خودمون مراقبت کنیم ...لازمه ی همه ی ای ...

کامنت قشنگی بود💖

پس شما معتقدید که شناخت دنیای بیرون نیاز داریم چون بهش برخورد میکنیم پس اشکالی نداره که تو ذهن خودمون بدون ترس همه چی رو تحلیل کنیم؟!

الان سه سالِ که من همینجوری شدم،از ادمای خیانتکار متنفرم و سعی داشتن بفهمونن که تو خودتم خیانتکاری و ...

چه بد...متاسفم

من معتقدم که نیمه تاریک وجود داره ولی شامل همه صفات منفی دنیا نمیشه

خیلی چیزا واقعا هیچوقت و در هیچ کجای افکار و وجود ما نیستن و دلیلی هم نداره به خودمون تلقین کنیم که وجود دارن

کامنت قشنگی بود💖پس شما معتقدید که شناخت دنیای بیرون نیاز داریم چون بهش برخورد میکنیم پس اشکالی ندار ...

بله دقیقاً...

شناخت دنیای بیرون و تحلیل آزادانه‌اش بدون ترس خیلی خوبه. اینطوری می‌تونیم واقعیتها رو بهتر بفهمیم و از تجربیات دیگران درس بگیریم... اینطوری هم میتونیم از خودمون محافظت کنیم و هم رشد کنیم...

پس هیچ اشکالی نداره که با ذهن باز و کنجکاوی به دنیای بیرون نگاه کنیم💖

پذیرفتن نیمه تاریک ما، حتی اگر شامل تنفر یا قضاوت نسبت به دیگران باشه، به معنای توجیه رفتارهای منفی ...

درسته اولش نسبت به حرفای نویسنده گارد داشتم ولی کم کم فهمیدم بعضی چیزا رو میتونم بهتر درک کنم

اگر چه هنوز بعضی قسمت هاش که مربوط به دیگرانه برام غیرقابل قبول و بخشیشم نامفهومه

ولی خب من دنبال خودشناسی و کنترل خودم بودم و این کامنت شما کمک کننده بود ممنون💖

شکر گزار هستیم و تلاشمون هم میکنیم خوب باشیم ولی نه توی ذهنمون بلکه توی قلبمون با تمام وجود

متاسفانه نمیتونم مغزم رو از قلبم جدا کنم

منطقم رو از احساساتم

این چیزیه که ناخواسته اتفاق میوفته و من کنجکاو تر از همیشه دنبال جوابم

چه بد...متاسفممن معتقدم که نیمه تاریک وجود داره ولی شامل همه صفات منفی دنیا نمیشهخیلی چیزا واقعا هیچ ...

ببینید، داستان صدام حسین می‌تونه یه مثال خوب برای این بحث باشه.... اون توی بچگی خیلی سختی کشید،پدرش خیلی زود ترکشون کرد و مادرش تو فقر اونارو بزرگ کرد و تو کودکی صدام با مشکلات زیادی مواجه بود و این تجربیات سخت تاثیر زیادی بر شخصیت و رفتار اون گذاشت ... این تجربیات تلخ باعث شد که احساس ناامنی و خشم توش شکل بگیره. وقتی بزرگ شد و به قدرت رسید، این احساسات و تجربیات منفی بهش کمک کرد که به یک دیکتاتور خشن تبدیل بشه و از ترس و خشونت برای کنترل مردم استفاده کنه...

حالا، می‌تونیم بگیم که صدام حسین همون نیمه تاریک وجودش رو در موقعیت‌های خاصی بروز داد. شاید در شرایط عادی، او هم آدمی مثل بقیه بود، اما وقتی به قدرت رسید و تحت فشار قرار گرفت، اون ویژگی‌های منفیش بروز پیدا کرد... این نشون میده که همه ما ممکنه در شرایط خاصی واکنش‌های غیرمنتظره‌ای نشون بدیم... اما این به این معنی نیست که این ویژگی‌ها همیشه توی ما هستن..‌ شناخت و پذیرش جنبه‌های مختلف وجودمون می‌تونه به ما کمک کنه تا از بروز این ویژگی‌ها جلوگیری کنیم و بهتر عمل کنیم....