2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه هی میگن قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 111 پست

منظورش اینه همون قاتل هم نیمه تاریک داره و هم نیمه روشن و هرکسی جای اون و تو شرایط اون بود شاید قتل رو انجام میداد 

همه آدمها تو شرایط سخت ممکنه کاری انجام بدن که خودشون هم تعجب کنن بعدش از کاری که کردن

نگفته که مجازاتش نکن گفته تو ذهنت اون شخص رو از خودت پایین تر ندون و ازش بیزار نشو ممکنه اگر تو هم تو شرایط اون بودی همون کار رو میکردی

💕🧚‍♀️                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت کردن بد جا افتاده .. میتونی بگی فلان رفتار بده یا از فلان کار تنفر داری منم میدونم مثلا تجاوز بده ولی دلایلی که طرف دست به همچین کاری زده هم در نظر میگیرم و اونوقت میفهمی خیلی نباید تنفر داشت 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میگه واکنش نشون نده ممکنه سر خودت بیاد از کجا میدونی خیانتکار قاتل نیستی یا نمیشی در آینده

بعد از کجا میدونی کی دزده کی خیانتکار ه کی قاتله مگه خودت به چشمت دیدی تا به چشمت ندیدی  قضاوت نکن ‌باور نکن و واکنش نشون نده 

تمام ویژگی های خوب و بد رو خود آدما به وجود میارن و برای درک کردنش ناچاریم مثال هایی که میبینیم رو ت ...

دوری کردن با قضاوت کردن و ابروی طرفو بردن فرق داره

ینی یه فرد مشکوک ببینی ازش دوری کنی قضاوته یا دفع خطر؟

خوبی و بدی نیاز به مثال تو افراد که حتما نداره

ینی مثلا باید حتما فرد دروغگو یا صادقی باشه که شما بگی دروغ بده صداقت خوبه

یا مثلا میگی از این شراب خوره نفرت دارم دوست ندارم نزدیکه من باشه میگن قضاوت نکن ولی ربطی نداره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یا مثلا میگی از این شراب خوره نفرت دارم دوست ندارم نزدیکه من باشه میگن قضاوت نکن ولی ربطی نداره

این کتاب نمیگه نزدیکش شو یا نشو 

میگه کاری که کرده رو قضاوت نکن چون شاید تو هم تو شرایط اون بودی همون کار رو انجام میدادی 

این کتاب نمیگه نزدیکش شو یا نشو میگه کاری که کرده رو قضاوت نکن چون شاید تو هم تو شرایط اون بودی همون ...

حرف درستی هست 

میگه واکنش نشون نده ممکنه سر خودت بیاد از کجا میدونی خیانتکار قاتل نیستی یا نمیشی در آینده

چه واکنشی میتونم داشته باشم غیر از ترس و تشخیص دادن راه اشتباهشون برای اینکه من تو اون مسیر پا نذارم؟!

منکه قاضی نیستم که مجازاتشون کنم اهل دل شکستن و طعنه زدنم نیستم

منم فکر میکنم برای اینکه در آینده یه قاتل و خیانتکار نشم نیاز دارم مسیری که باعث میشه اون آدما به همچین انتهایی برسن رو بشناسم و تحلیل کنم

درصورتی که بقیه به این رفتار برچسب قضاوت میزنن و آرزو میکنن که در آینده همون بلاها سرت بیاد

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

چه واکنشی میتونم داشته باشم غیر از ترس و تشخیص دادن راه اشتباهشون برای اینکه من تو اون مسیر پا نذارم ...

نیاز نیست اون آدمها و یا مسیرشون رو بشناسید،همینکه به خودشناسی برسید کافیه ،هدف این کتاب رسوندن فرد به خودآگاهی و خودشناسیه

آدمی که به خودآگاهی میرسه هیچوقت به بقیه از هیچ طریقی آسیب نمیزنه چون آسیب به دیگران یعنی آسیب به خود و تبعاتش به خود شخص برمیگرده 

منظورش اینه همون قاتل هم نیمه تاریک داره و هم نیمه روشن و هرکسی جای اون و تو شرایط اون بود شاید قتل ...

من جمله شما و حتی اون آدمم درک میکنم

ولی نمیفهمم چرا نویسنده ازمون میخواد قبول کنیم که همچین صفاتی تو وجود خودمون هم هست!!!

و اینکه چرا آزادشون کنیم؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

نگفته که مجازاتش نکن گفته تو ذهنت اون شخص رو از خودت پایین تر ندون و ازش بیزار نشو ممکنه اگر تو هم ت ...

من برای هر انسانی در مقام انسانیت ارزش قائلم

ولی بیاید قبول کنیم کسی مثل بچه باز قطعا انسانیت تو وجودش مرده نمیشه ازش بیزار نبود

چه واکنشی میتونم داشته باشم غیر از ترس و تشخیص دادن راه اشتباهشون برای اینکه من تو اون مسیر پا نذارم ...

فقط باید به خدا پناه ببری و از خدا بخواهی که محافظت کنه ازت وگرنه اینقد هستند درسشو خواندند و علمشو دارند ولی باز راه کج رفتند 

قضاوت کردن بد جا افتاده .. میتونی بگی فلان رفتار بده یا از فلان کار تنفر داری منم میدونم مثلا تجاوز ...

یعنی شما فکر میکنیدمیتونید به کسی که زندگی یک انسان رو به معنی واقعی کلمه نابود کرده و روحشو کشته،حق بدید؟!

قضاوت کردن بد جا افتاده چون اگه قرار باشه بهشون حق بدیم درواقع داریم تشویقشون میکنیم و ما هم مقصریم

من برای هر انسانی در مقام انسانیت ارزش قائلمولی بیاید قبول کنیم کسی مثل بچه باز قطعا انسانیت تو وجود ...

درسته حرفت بعضی کارا نفرت انگیزن

اما تو چه میدونی شاید اون شخص بیماری روانی مادرزادی داره دست خودش نیست

💕🧚‍♀️