2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه هی میگن قضاوت نکنید

1213 بازدید | 111 پست

کتاب نیمه تاریک وجود رو میخوندم که راجب پذیرفتن ویژگی های بد و منفی وجودمونه و درست استفاده کردن ازش در راستای پیشرفت؛

فصل اول و دومش راجب ویژگی های خودمون بود که سعی در انکارش داشتیم و واقعا جالب و کارآمد بود ولی فصل سوم رو واقعا نمیفهمم...

نوشته خودتون رو جای کسایی که ازشون متفرید بذارید و سعی کنید درکشون کنید و حتی اون ویژگی رو تو خودتون پیدا کنید و خودتونو باهاشون یکسان ببینید!!!!

برای مثال هم از بچه باز و متجاوز و قاتل استفاده کرده؛آخرشم یجوری با حالت تهدید نوشته که اگه از چیزی متنفر باشید همونو جذب میکنید!!!

سوال من اینه،این دسته از آدما چرا نباید قضاوت بشن؟!

چرا نباید مجازات بشن؟!از همه بدتر...چرا بین منی که اینهمه برای خوب بودن تلاش میکنم با کسی که کارایی میکنه که هم من و هم اطرافیان ازشون متنفریم و آسیب میزنن نباید فرقی باشه؟!

یعنی چی آخه قضاوت نکن و جذب میشه اصلا درک نمیکنم...

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

نگفته خودمونو جای اونا گذاشتن به معنی تاییدشونه

میگه ما همه همه اون ویژگی های منفیو داریم خودمونو اگه بزارم جای ادمایی که نمیتونیم درکشون کنیم میبینیم ماهم همون ویژگیو داریم!مثلا همین پدفیل میگه امکان نداره تو بچگی ازار ندیده باشه و بشه پدوفیل 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کتابی که نوشته میشه و میخونیم صرفا درست نیست عقاید خود نویسندس

آخه این نوع تفکر امروزه بین اکثر مردمم رایجه

چرا نباید بدی ها رو قضاوت کرد!!!

از لقمان حکیم پرسیدند: ادب را از چه کسی آموختی؟ در پاسخ گفت: از بی ادبان. هرچه از ایشان در نظرم ناپسند آمد از انجام آن پرهیز کردم.

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

نگفته خودمونو جای اونا گذاشتن به معنی تاییدشونهمیگه ما همه همه اون ویژگی های منفیو داریم خودمونو اگه ...

خب این چه کمی به من میکنه غیر از تابوشکنی؟!

چرا نباید چیزای زشت و کثیف تابو بمونن!!!

به علاوه من هیچوقت به کسی که خودش آسیب دیده حق نمیدم که همونطوری به بقیه آسیب بزنه که عقده های روانیشو تخلیه کنه

عقیده ی شخصی من اینه که هیچکسو قضاوت نمیکنم و سعی میکنم همرو درک کنم جز متجاوزا و حیوون آزارا

حتی خیانتکار و قاتل؟!یا حتی درورو و دروغگو و دو به هم زن؟!

اگه این آدما توسط بقیه درک بشن از اونجایی که پرو هستن مطمئن باشد پرو تر هم میشن و همه رو نه به پای انسانیت شما بلکه پای بی نقص بودن خودشون میذارن و بازم ادامه میدن حتی بدتر از قبل

حتی خیانتکار و قاتل؟!یا حتی درورو و دروغگو و دو به هم زن؟!اگه این آدما توسط بقیه درک بشن از اونجایی ...

بنظرم به خیلی چیزا بستگی داره هیچوقت نمیشه یه نسخه برا همه پیچید 

دروغگو با دروغگو مثلن فرق داره

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
بنظرم به خیلی چیزا بستگی داره هیچوقت نمیشه یه نسخه برا همه پیچید دروغگو با دروغگو مثلن فرق داره

قطعا همینطوره و منم این موضوع رو درک کردم

ولی نمیفهمم به من چه کمکی میکنه؟!

اگه اون ویژگی رو تو خودم بپذیرم چه بلایی سرم میاد اگه پیشرفت کنه؟!چرا میگه جلوشو نگیر!!!

قطعا همینطوره و منم این موضوع رو درک کردمولی نمیفهمم به من چه کمکی میکنه؟!اگه اون ویژگی رو تو خودم ب ...

به بقیه ی بخشی که گفتی کتاب نوشته مثلن جذب میکنیو اینا اعتقاد ندارم راستش

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
آخه این نوع تفکر امروزه بین اکثر مردمم رایجهچرا نباید بدی ها رو قضاوت کرد!!!از لقمان حکیم پرسیدند: ا ...

ی خانمی می‌گفت برای چندمین بار همسرمو برا مصرف مواد مخدر بازداشت کردند و تبعات و آسیب هایی که من و اطرافیانم از این بابت متحمل شدیم جریمه نقدی می‌شد و برای آزادیش باید به اینو اون رو میزدم برا سند ...

دیگه از این وضع خسته شدم و درخواست طلاق کردم می‌گفت اون موقع همه به حال همسرم ترحم می کردند تو دادگاه میگفتن قصدت از جدایی چیه گفتم بخاطر مصرف موادش.گفتن معتاد بیماره مجرم نیست!می‌گفت عصبی شدم گفتم برا شما مجرمه برا بنده بیمار!موقع زندان کردن و جریمه به چشم بیمار بهش نگاه کنید چرا بار و آسیب ی معتاد باید فقط برا زن و بچش باشه ولی سود شما تو این کار

در کل هر جا چیزی به نفع عده ای باشه حتی اگر مضر خیلی راحت از کنارش می‌گذرند و میگن قضاوت نکنید

سود داشتن تو این قضییه خیلی مهمه وگرنه هر آدمی خیر و شر درون داره که تحت شرایطی خودشو نشون میده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

به بقیه ی بخشی که گفتی کتاب نوشته مثلن جذب میکنیو اینا اعتقاد ندارم راستش

دقیقا حالت تهدید داره انگار میخواد به زور بهت بقبولونه که همه رو دوست داشته باش

خب این یه امر غیرممکن و نامعقوله

اصلا درک کردن من من به چه دردشون میخوره

غیر از اینه که بیشتر تشویق میشن و به خودشون حق میدن؟!اون وقت منم مقصر نیستم؟!

دقیقا حالت تهدید داره انگار میخواد به زور بهت بقبولونه که همه رو دوست داشته باشخب این یه امر غیرممکن ...

منم با اون بخش موافق نیستم بیشتر به درد روانشناس ها میخوره که همه جور اشخاصی قراره برن پیششون و وظیفشونه بتونن با همه کنار بیان و قضاوت نکنن 

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
ی خانمی می‌گفت برای چندمین بار همسرمو برا مصرف مواد مخدر بازداشت کردند و تبعات و آسیب هایی که من و ا ...

دقیقا حق با شماست

نویسنده این کتاب هم یه روانشناسه و با آدمایی که بهشون اشاره کرده سروکار داره و برای درمانشون باید درکشون کنه چون کارش همینه

منم حس میکنم که این فصل کتاب فقط به نفع خودش و کار خودشه و به من و امثال من که این کتاب رو میخونن کمکی نمیکنه و حتی ممکنه آسیب بزنه

منم با اون بخش موافق نیستم بیشتر به درد روانشناس ها میخوره که همه جور اشخاصی قراره برن پیششون و وظیف ...

دقیقا منم تو کامنت بعدیتون به همین موضوع اشاره کردم

به درد منه نوعی نمیخوره و حتی شاید آسیب زننده هم باشه