2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نوتروژینا میزنم خیلی جوش زدم اولش قشنگ هرچی بود ریخت بیرون و الان پوستم خ صاف تر شده ولی نباید زیاد استفاده کنی 

اگ خیلی میخای هزینه سراوی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من نوتروژینا میزنم خیلی جوش زدم اولش قشنگ هرچی بود ریخت بیرون و الان پوستم خ صاف تر شده ولی نباید زی ...

نه در حد سراوی پول ندارم

نوتروژینا رو سازمان بهداشت ممنوع اعلام کرد گلم دیگه نزن

به مرور پوست رو نابود میکنه

🌼💛🍭🐥

نه در حد سراوی پول ندارمنوتروژینا رو سازمان بهداشت ممنوع اعلام کرد گلم دیگه نزنبه مرور پوست رو نابود ...

ناموصا خیلی خوبه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من چندتا شوینده که استفاده کردم و راضی بودم معرفی میکنم.

۱. شوینده کرمی لامینین

۲. شوینده آدرا

۳. شوینده اورین( Evrin)

الانم یه مدته دارم از صابون قهوه استفاده میکنم که کاملا ارگانیکه و راضیم. اولین باره میگیرم ولی راضیم ازش