2777
2789
عنوان

سامسونگ یا شیائومی

141 بازدید | 22 پست

دوستانه عزیز..گوشی الانم سامسونگ a52s  هست که به شدت ناراضی هستم...ممنون میشم نظرتون رو درباره گوشی خودتون بگید و راهنماییم کنید که چی بخرم...تا ۱۵ میلیون...ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اون رو خریدی؟a52s چند تا باگ سخت افزاری داره.

سامسونگ خیلی خوبه اگه تو خریدت دقت کنی.

سامسونگ همیشه از قطعات با کیفیت استفاده میکنه برعکس شیائومی.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

من s24fe دارم قبلشم a55 داشتم هیچ فرقی باهم نمیکنند

من دوسال پیش اینو گرفتم ..اوننوقع خیلی پرسو جو کردم..دقت کردم..الان یه ماه بیشتره پدرم دراومده...آنتن قطع میشه نتم میره..دادم درست کنن بدتر داغون کردن دادن دستم

چرا اون رو خریدی؟a52s چند تا باگ سخت افزاری داره.سامسونگ خیلی خوبه اگه تو خریدت دقت کنی.سامسونگ همیش ...

دوسال پیش خریدم..خیلی پرس و جو کردم..جز بهترینای میان رده سامسونگ بود..الان پدرمو درآورده...آنتن میره...نت میره...موندم چیکار کنم

شما پیشنهادی داری؟

همه بدرد نخورنمن نمیدونم چشون شده این شرکتای سازندهگوشیای قدیم خیلی با کیفیت بودن من قدیما یه سونی د ...

من الان نزدیک ۱۰ ساله j 2  دارم...

دوساله اینو گرفتم..همون موقع که گرفتم گفتم تا خراب نشده جدیدشو بگیرم نمونم...الان این جدیده خراب شده قبلیه هنوزم که هنوزه کار میکنه

قبلیه انقدر ضربه خورده..پخش شده تو آب و گل و ...ضربه سختی خورده باز کار میکنه

جدیده پدرمو درآوره🤦‍♀️

دوسال پیش خریدم..خیلی پرس و جو کردم..جز بهترینای میان رده سامسونگ بود..الان پدرمو درآورده...آنتن میر ...

تو چه رنج قیمتی؟

الان بهترین میان رده های بازار برای کار های روزمرگی و دوربین و پردازنده خوب،اینا هستن:s24fe_a55_a35.,

دو تاگوشی a36و a56 هم فکر کنم اومدن بازار،اگه اومدن اونها هم خیلی خفنن.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تو چه رنج قیمتی؟الان بهترین میان رده های بازار برای کار های روزمرگی و دوربین و پردازنده خوب،اینا هست ...

دقیقا همون موقع که من خواستم بخرم همین گوشیم مثل اینا مطرح بود شدیدا...فرقشون چیه دقیقا..فرق a52 با  a55

چرا یکیش افتضاحه و اونیکی عالی..هردو سازنده یه شرکت تو یه دوره هستن با تفاوت خیلی کم