2777
2789
عنوان

دیشب مادرشوهرم

209 بازدید | 15 پست

یه بلوز بافت برا پدر شوهرم خریده اورده به شوهرم میگه اینو بگیرین روز پدر بیارین برا بابات(پدرشوهرم) حقیقتش بهم برخورد منم گفتم خب اگ ما چیزی بخوایم بخریم خودمون میخریم اگرم نه خب نمیخریم مجبور نیستیم ک 

انگار غیر مستقیم میخواست بگه برین ی چی بخرین☹️حالا هر سال هدیه میخریم ااا

روز مادرم همسرم هیچی نخرید من خودم هدیه گرفتم برا مادرا هر چند مادرشوهرم قدرنشناسه ولی خب ب هر حال گفتم مادره ممکنه چشم انتظار باشه رفتم هدیه خریدم 

روز پدرم اصن هنوز با همسرم مشورت نکردم ک چیکار میخوایم بکنیم

از رفتارش خوشم نیومد اصلا

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

هر چی خودت میخوای بده

اونم ببر بده ب مادرشوهرت بگو باشه مال خودت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوشت نیاد کار بدی نکرده بنده خدا

الان من مجبورم حتما برم ی چی بخرم چون فهمیدم انتظار دارن یسالم خودش اومد گفت ب همسرم گفت برین روز پدر برا بابات پیرهن بخرین

الان من مجبورم حتما برم ی چی بخرم چون فهمیدم انتظار دارن یسالم خودش اومد گفت ب همسرم گفت برین روز پد ...

خب شما ک میگی خودمون همیشه میخریدیم ک.معلومه ک باید بهری

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شاید نمی‌خواست شما ب خرج بیفتین از این نظر نگاه کن

عاخه اصن تصمیمی گرفته نشده بود اصلا من انقد درگیر امتحانام یادم نبود اینجوری باید حتما برم ی چی بخرم 

خب شما ک میگی خودمون همیشه میخریدیم ک.معلومه ک باید بهری

بله من میگم ادم به وظیفه خودش آگاهه هر چقد داشته باشه همونقد سعی میکنع ی چی بخره دیگ طرف خودش نباید بیاد بگه ک شایدم ی سال ما نداشته باشیم چیزی بخریم

منم ازین دخالتای بیجا خوشم نمیاد انگار آدم خودش شعورش نمیرسهشما هرچی دوست داشتی ببر اون بافتم ببر بد ...

منم همونو میگم 

میگم ادم خودش ب وظیفه خودش آگاهه

من اینجور مواقع چیزی نمیگم روز بعد که دیدمش از زبون پسرشون میگم مامان مثلا علی خیلی ناراحت شده گفته ...

منم زیاد حرفی نزدم همسرم برگشت گفت شاید من امسال اصن هیچی نخریدم ببر خودت بده