2777
2789
عنوان

چرا همیشه توی مهمونیااینجوریم

155 بازدید | 13 پست

مثلا مهمونی که میرم همیشه درحال مقایسه کردنم حسادت واینا نیست 

هی میگم وای اینجای خونش چه خوبه چقد وسایل خونش زیاده من فلان چیز رو کم دارم چ خوبه دودست مبل داره  و ...

از این حرفا بعد مهمونی از خونه خودم بدم میاد😐 چراا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا خوب چکار کنم ک مقایسه نکنمدلم میخاس یه عالمه پول داشتم برم خونه زندگیمو از نو بسازم تروتمی ...

درمون این مریضی اینه ک تمرین کنی شکرگذار باشی

اینجوری ناشکر میشی و پر از انرژی منفی

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
درمون این مریضی اینه ک تمرین کنی شکرگذار باشیاینجوری ناشکر میشی و پر از انرژی منفی

اوهوم واقعا جز اینکه حالم بد بشه هیچ اتفاقی نمی‌افته

دارم کتاب شکرگذاری میخونم ان شاالله خوب بشم

اوهوم واقعا جز اینکه حالم بد بشه هیچ اتفاقی نمی‌افتهدارم کتاب شکرگذاری میخونم ان شاالله خوب بشم

میشی اگر قشنگ بخونیش

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم