2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21540 بازدید | 313 پست
دیگه ببخشید .

شوخی کردم عزیزم خیلی لطف کردی اتفاقا نمیدونستم چرا رهی جمیله وشاپرک از مرز خارج کرد که شما گفتی راضیه خواسته بکشدشون

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون با هم اول اون پسره بهمن

آخ آخ آخ انقدررررر بدم از اون بهمن میاد که نگووووو

یه اون، یه اون یارو هندیه.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

مادر رهی میره جلو خونه بهادری ها جمیله قبول نمیکنه میگه برو دروغ میگی

زار زدم با اون سکانس!! باورم نشد یه آدم زخمی رو راه نداد خونه ش!!!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

البته به نظرم بهمنم کمی تقاص همین مسخره کرون های رخی را تو آخر فصل اول نیده تو پایان این قصل تو مدرس ...

خدا جا حق نشسته

اون موقع که میزدنش چندسالش بوده، اون ناپدریش تقاص پس داد یا نه

تا وقتی بزرگ شده اونموقه شاید ده نه سالش بوده....هییی خواهر اللن فکر میکنم از رهی بدتر سرما اوردن تمام ملک واملاک وحقوق پدرش خرج بچهای خودش کرد برا ما حتی عروسی نگرفت کادو عروسی نداد ولی برا پسرای خودش ماشین صفر خونه دوطبقه با تمام امکانات تهیه کرده .....ماهیییچ....تقاص نه فعلا ولی دوتا دختر ودوتا پسرش خیلی زندگی های پراز مشکلات دارن خیلی هرچی خرجشون میکنه وام میگیره براشون و قرضهاشونو میده هشتشون گرو نه شونه ...اونا حسرت زندگی مارو میخورن ...شب یلدا جلو چشممون همه بچهای خودشو دعوت کرد مارو نه ...ولی خدا روشکر ما خیلی از زندگی راضی هستیم ولی اونا نه همش تو مشکلات دست وپا میزنن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دقیقامنم خرج زندگی جاریم زیاد میکنن اما خوش نیستن

چون پول ناحقه بخصوص ماکه حق ومال یتیمه