الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون موقع که میزدنش چندسالش بوده، اون ناپدریش تقاص پس داد یا نه
تا وقتی بزرگ شده اونموقه شاید ده نه سالش بوده....هییی خواهر اللن فکر میکنم از رهی بدتر سرما اوردن تمام ملک واملاک وحقوق پدرش خرج بچهای خودش کرد برا ما حتی عروسی نگرفت کادو عروسی نداد ولی برا پسرای خودش ماشین صفر خونه دوطبقه با تمام امکانات تهیه کرده .....ماهیییچ....تقاص نه فعلا ولی دوتا دختر ودوتا پسرش خیلی زندگی های پراز مشکلات دارن خیلی هرچی خرجشون میکنه وام میگیره براشون و قرضهاشونو میده هشتشون گرو نه شونه ...اونا حسرت زندگی مارو میخورن ...شب یلدا جلو چشممون همه بچهای خودشو دعوت کرد مارو نه ...ولی خدا روشکر ما خیلی از زندگی راضی هستیم ولی اونا نه همش تو مشکلات دست وپا میزنن
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....