2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ،مادر واقعیش و پدر واقعیش مردن ،انگلیس بمب باران کرد اونا تو یه روستا کوچولو قایم شده بودن چون تو ...

وای ممنون عشقم خیلی واضح و کامل توضیح دادی ♥️

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
میشه بگی چی سر جمیله وبهمن میاد با سرهنگه

سرنگ را که البته بعدا تیمسار نیشه یک وسایل از طرف راضیه می‌کشند هم اون را  هم محمود رضا ونرگس را اما جمیله میره آمریکا پیش بهمن البته قبلش بهمن نرکس را نمیگیره ویک سال بعد طلاق بعد انریکا زن میگیره اونم طلاف نیده بعد ایران بک زن میگیره دکتر بعد فکر کنم آخرش اونم طلاب نمیگیره.

رهی شخصیت بی خودی داشت پروو بود تو همه‌کاره بزرگترا دخالت می‌کرد از اول بزرگ هم میشه آدم نمیشه زنش ...

رهی زنش را کا نکرد زنش اون را ول کرد یعنی خانوادش بودند که بعد لو دادن رهب طلاف دخترشون به زور گرفتند وحتی نگفتند زنش حامله بوده.

اون اسمش رحیم بهش میگن رحی نه رحیل آره منم حالم واقعا بد شد😭😭

رهی نه رحیم😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اون پسرقصابه منم ازش میترسمخنگ به دردنخور

آخرش تیر میخوره میمیره تو درگیری ها

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
رهی شخصیت بی خودی داشت پروو بود تو همه‌کاره بزرگترا دخالت می‌کرد از اول بزرگ هم میشه آدم نمیشه زنش ...

یه جایی هم که عاشق خاله شه🥴

وای لجم میگیره وقتی کمک کنه بیشتر حرصم میگره باید بزنه از دم قتل عامشون کنه تا دل مخاطب خنککک شه 😂م ...

رهی اونا را کمک میکنه برای اینکه اون زمانم که اونا قدرت داشتند شاپرک به رهی  خانواده اوس حسین کمک کرد چند بار از زندان نجاتش داد.