2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست
ن من آخرای فصل یک دیدم لکنت نداشت ک وقتی فهمید کاشی کاره پدربزرگشه الان خیلی لکنتش شدیده

اره همون ک پشت سره جنازه پیرزنه هی بر میگست نگاش میکرد پدربزرگسه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ میشه پیش اون کاشیکاره که تو حیاط بهادریا داشت کارمیکرد،دنبال سیاست هست همش.ازدواج میکنه با شبنم ...

وایییی نههه طفلک فقط یکی بگه انتقامشو از این عموهای گوربه گوریش میگیره یا نه 

سرهنگ میمیره جمیله و بهمن و شاپرک از ایران میرن

چرا میمیره؟اون سه تا خوشبخت میشن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

آخرای فصل ۳ هم میفهمه که زنش موقع طلاق باردار بوده( بزور طلاقش گرفتن وقتی زندان بود رهی سر مسائل سیاسی) یه دختر حدودا ۱۰ ساله داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
عههههه بعد هیچیش نمیشه ؟ ینی عذاب اینا نمیکشه؟

منم اولین بارمه دارم از اول میبینم...فقط قسمت آخرشو دیده بودم😂نمیدونم چی میشه.  فقط قسمت آخر دیدم رهی شاپرک و مادرشو داره از مرز رد میکنه.یهو مادر شاپرک ی چیزی از دهنش در میره ک رهی جا میخوره و خیلی عصبی میشه و ترکشون میکنه.اونام میرن اونور مرز

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
وایییی نههه طفلک فقط یکی بگه انتقامشو از این عموهای گوربه گوریش میگیره یا نه

نه 

بدتر کمک میکنه بهشون 😁

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
وایی قلبم تیر کشید ب خدا لعنت ب مادرش لعنت ب ناپدریش الان حالش خوبه موقعیتش خوبه

بله خوب

زن وزندگی خوبی داره،بچهاش خوبن

امادوستم میگه حالتهای افسردگی یکم داره

مادرش هم باهاش رفت وامدداره

امامیگه واقعامادری نکرد براش ،الانم هرجی داره، به اسم پسردیگه اش که ازاون مرده است زده

چون مادر بعدازدواجش درس خونده وتکنسین اتاق عمل شده

و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

فک میکنم اونا خودشون به سزای کاراشون میرسن،یعنی عاقبت بخیر نمیشن هیچکدوم.

رهی هم که میره پیش اون کاشیکاره زندگی میکنه.ولی تو قسمتی که زنش ازش طلاق گرفت خیلی بغض کردم🥺🥺

مهربانی ،مهمترین اصل انسانیت است....
چرا میمیره؟اون سه تا خوشبخت میشن

حالا داستان داره

((اسپویل)): نامادری رهی (راضیه) برمیگرده و چون بهادری ها رو مقصر بدبختی هاش میدونه محمودرضا و عبدالرضا و نرگس رو میکشه.

بهمن هم که ته بی غیرتی... اول از همه فرار میکنه انگلیس

شاپرک و مادرش رو رهی از مرز رد میکنه

نه بدتر کمک میکنه بهشون 😁

وای لجم میگیره وقتی کمک کنه بیشتر حرصم میگره باید بزنه از دم قتل عامشون کنه تا دل مخاطب خنککک شه 😂

مخصوصا بهمن رو وایی رو مخ فک کرده کیه