2777
2789
عنوان

سرزمین مادری 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21546 بازدید | 313 پست
خلاصهجواد، معلم دبیرستانه و یکی از شاگرداش امیر پسر عبدالرضاست(پوریا پوربهرامی) رهی ام دانش اموز ابت ...

خداییش جواد الکی امیر رو از کلاس بیرون نکرد.

خیلی داشت پررو بازی درمیاورد، قشنگ معلوم بود که میخواست حرص اونو دربیاره. 

مامان من معلمه، وقتی اون سکانس رو دید گفت کاملا معلومه میخواسته تقلب کنه و بخاطر بهادری بودنش هم ترسی نداشته😂 

خداییش جواد الکی امیر رو از کلاس بیرون نکرد.خیلی داشت پررو بازی درمیاورد، قشنگ معلوم بود که میخواست ...

اره بخاطر بهادری بودنش خیلی پرو بود 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش جواد الکی امیر رو از کلاس بیرون نکرد.خیلی داشت پررو بازی درمیاورد، قشنگ معلوم بود که میخواست ...

ولی بازم میتونست بی گدار به اب نزنه

همه این بلاها از همون اتفاق سرشون اومد

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

عه چرا مگه فیلم هایی ک تو شبکه های تلوزیوننی رو نشون میده اونجانمیذارن .قبلااینمدلی بود فرق کرده؟

بابا هر چی که بگی هست تو تلوبیون حتی فیلم فارسی😂😂😂

ولی سرزمین مادری نیست

نه تو آرشیو آی فیلم نه شبکه سه نه هیییچ

حتی سرچم کنی نمیاره

تو آرشیو روزانه هم نیست

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

نه دیگه مادر ناتنیش بهش میگفت اولا رحیم

نه اسمش رهی هست،

سب هم که سربازا اومدن دره خونشون که شبونه ببرنشون تبعید ،سرباز اسم پسره رو خوند رها،

فکر کرد رهی نوشته شده رها خونده میشه مثل عیسی،که الهام حمیدی گفت رهی

عه چرا مگه فیلم هایی ک تو شبکه های تلوزیوننی رو نشون میده اونجانمیذارن .قبلااینمدلی بود فرق کرده؟

من همین الان زدم تلوبیون بود

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
بابا هر چی که بگی هست تو تلوبیون حتی فیلم فارسی😂😂😂ولی سرزمین مادری نیستنه تو آرشیو آی فیلم نه شبک ...

من الان زدم بود 

ولی بازم میتونست بی گدار به اب نزنههمه این بلاها از همون اتفاق سرشون اومد

آره اینو موافقم. با اینکه خیلی از دستش کفری بود و میخواست بشوندش سر جاش باید به اینجاش هم فکر میکرد که ممکنه بعدا سر رهی تلافی کنه.

کلا جواد از این نظر واقعا افتضاح بود😂

وقتی پسر ناصر قصاب رهی رو زد به جای اینکه مسئله رو حل کنه ازش طلبکار شد که چرا نزدیش😐😂

با این حال وقتی مرد من خیلی ناراحت شدم چون برای رهی واقعا پدر بود

ولی بازم میتونست بی گدار به اب نزنههمه این بلاها از همون اتفاق سرشون اومد

از ترور شاه شروع شد فک کنم چون کسی ک میخواست ترورش کنه از حزب توده ایی ها بود شاه هم همه توده ایی هارو زندانی کرد 

آره هست تو تلوبیونولی اگه از نتت سیر شدی اونجا ببین😑

نه من هم قبلا دیده بودم هم هرشب از ifilm نگاه میکنم اون دوستمون گفت نیست من چک کردم دیدم هست