2777
2789

دلم براش کبابه . انفولانزا گرفتیم. الان با اون دماغ کیپ کوچولوش تند تند داره نفس می کشه‌تبشو با بروفن قطع کردم همش سرفه داره.منتظرم صبح شه ببرمش دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه بخور داری بالا سرش  روشن کن نفسش باز بشه بالا سرش پیاز نصف کن بزار ،مایعات زیاد بده بخوره  آن شاءالله شفا خیر بگیره به زودی ...

۵ تا حمد میخونم عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
دستگاه بخور داری بالا سرش روشن کن نفسش باز بشه بالا سرش پیاز نصف کن بزار ،مایعات زیاد بده بخوره آن ...

ندارم گلم. ممنون الان پیازو میزارم.یه بار قبلا بردم دکتر ولی امروز خیلی بی قراری می کنه.یعنی میشه دردش بیاد به جون من و آروم بخوابه

یه کلیپ دیدم میگفت پشت کردن به کمی پایینتر ویکس بکشی باز میشه بیتی نمیدونم درست میگفت یا نه

براش اسپری زدم.سرفه گوش درد گلودرد ابریزش بینی اینا رو داره بچم.تا میاد جون بگیره یه مریضی می گیره

ندارم گلم. ممنون الان پیازو میزارم.یه بار قبلا بردم دکتر ولی امروز خیلی بی قراری می کنه.یعنی میشه در ...

کتری که داری آب بریز بخارش که زیاد شد بزارش رو شوفاژ یا بخاری که هوای محیط مرطوب بشه راه بینیش ویکس بزن رو قفسه سینه اش ویکس بزن ...خدا نکنه آن شاءالله همتون سلامت باشید ♥️ 

کتری که داری آب بریز بخارش که زیاد شد بزارش رو شوفاژ یا بخاری که هوای محیط مرطوب بشه راه بینیش ویکس ...

چشم الان انجام میدم.نمی دونم این چه مرضی که افتاده به جونمون. من خودم هنوز نمی تونم دراز بکشم تا خوابم میگیره سرفه بیدارم می کنه۸ روزی هم از ابتلای گذشته

چشم الان انجام میدم.نمی دونم این چه مرضی که افتاده به جونمون. من خودم هنوز نمی تونم دراز بکشم تا خوا ...

تو این فصل طبیعه عزیزم پناه بر خدا ...همین کارها که گفتم بکن آرومتر میشه