2777
2789

سه سال گذشت و اختلافات بین من و همسرم و دخترمون ( دختر خوندمون ۷ سالشه حل نشد ) 

ذره ای تو هیچ امری نمیتونم با دخترش مخالفت کنم ، 

اکثر اوقات پایین خونه مادر بزرگشه ولی اگر بیاد بالا و بگم فلان کار رو نکن قطعا پدرش با من برخورد میکنه 

فردا امتحان خیلی مهمی ۸ صبح دارم ، امشب اومد و گفت توی اتاق درس بخون منم لوازم بازیمو کنار آینه بچینم تا همیشه اینجا باشه ، ( وقتی توی اتاقه اصلا نمیتونم درس بخونم مدام تمرکزمو بهم میزنه  و گفتم نه منم میخوام بعدش بیام بخوابم دو سه بار گفت بعد باباش اومد تو اتاق میگه چی شده بابا جون با گلایه گفت به مامان بگو اینجا درس بخونه...) باباش با دعوا و غرلند گفت برو توی هال بخواب ( یعنی همون گمشو خودمون)

لوازمشو (یه عالمه اسباب بازی ) اورد کنار میز آرایش گفتم عزیزم فردا جمعش کنی گم میشه سوسک میبره ، 

گفت نه تو میخوای خرابشون کنی بابا ببین مامان اینطوری میگه پدرش تو روی من توپید و گفت نه هیچی نمیشه هر کار دلت میخواد بابایی انجام بده بعد اروم گفت باز یه شب بچه اومده بالا و فلان ....

ادامشو کامنت بعد میگم 

ل⁩

بعد باباش یه لحظه رفت اشپزخونه میگم عزیزم من میرم تو هال درس بخونم بابات کنارت هست

با مظلوم نمایی و زرنگی کامل میگه من که میگم بمون تو همش میخوای بری !

اینو از رو این گفت که باباش قبلش میگفت هی برم برم میکنی ...

خلاصه باباش مثل شاهین اومد تو اتاق چی شده بابا 

چی گفتی عزیزم 

دوبازه بگو 

من گفتم اینطوری میگه ، 

سرشو تکون داد اومدم تو هال یه لحظه میگه خاک تو سرت کی گم میشی بری ، هیچی بلد نیستی پول پدر بچه رو میشناسی پدز بچه رو نمیشناسی و خلاصه ...

ل⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه انگار من قاتل جون بچشم 

بادختره بد نبودم 

اومدن بخوابن دخترش میگه گرسنمه پاشدم براش نیمرو زدم شروع کزدم  میگم ماستم بکشم برات ؟ میگه من که میخوام اما باشه برا خودت 

دوباره گفتم همینو گفت میگم پس نمیخوای میگه من که ماست میخوام اما مال خودت ( متوجه شدم این منظورش اینه برا من نمیخوای بیاری ) 

ناراحت شدم میگم این چه حرفیه میزنی من که برات میارم ینی چی مال خودت 

دختره توپید تو حرفم میگه باز من یه چیزی گفتم و فلان 

دیدم باباش بلند شده تهدیدم میکنه امشب سیاه و کبودت میکنم

ل⁩

چه عجیبه بچه هفت ساله واقعا داره روی اعصابت راه میره نباید بزاری متوجه اختلاف شما بشه

تقصیر پدرشه

پدرش و مادربزرگش خیلی لوسش کردن 

پدرش که کلا فکر میکنه من دشمنشم 

امشب نمیخوابید پدرشو اذیت میکرد 

میگه ظهر میخوابی ، شب موقع خواب اذیت میکنی منم مجبورم دعوات کنم دشمنات شاد میشن ( منظورش من بودم )

ل⁩

بخاطر پول ازدواج کردی؟

نه بابا کدوم پول 

خودم ماشین داشتم 

خانوادمم خونه در اختیارم گذاشته بودن 

تحت فشار خانواده اژدواج کردم ، این هی میگه پول و پول 

هیچیم بهم نمیده ...

خرج ارشد و دانشگاهمم خودم میدم 

ل⁩

ببین من خیلی کم میام تو سایت ولی تایپکتو دیدم دلم نیومد نگم بهت توروقران فقط طلاق بگیر ببین اللن این بچه کوچیکه اینجور میکنه فردا بزرگ شه میخورتت اصلا بچه ی دیگه دنیا نیاری ها چون تموم عشق و محبت شوهرت فقط برای دختر اولشه چون فک میکنخ پناه نداره 

خودم تجربه کردم که میگم