2777
2789
عنوان

خیلی پولداره چجوری پول بگیرم ازش

138 بازدید | 14 پست

چند وقته بایکی هستم بعد اوایلش در حد سه چهار تومن میداد بهم، بعد گفت شماره کارت بده نقد سختمه و فلان منم نمیخواستم فکر کنه میخوام پول بکنم ازش گفتم نمیخوام و فلان اونم چند بار گفت دیگه حرفی نزد 

بعد رابطمونم در حدیه ک نیازش رو برطرف میکنم ولی یه احساس بدی بهم دست میده چون اون استقاده اش رو میکنه ولی هیچ سودی برای من نداره این رابطه و تازگیا اصلاا به روی خودش نمیاره  

چجوری پول بگیرم ازش؟ خیلیم پولدازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من هرموقع تا الان بهم گفته اینطپری یودم که نه اصلا و فلان بنظرت الان ضایع نیس یهو برم بگم؟

نه بلخره لازم میشه اونموقع نیاز نداشتی

باز خوبه پولداره میتونی بگیری رل من پولدار نیس

نه بلخره لازم میشه اونموقع نیاز نداشتیباز خوبه پولداره میتونی بگیری رل من پولدار نیس

اره بابا خیییلی وضعش خوبه ولی لعنتی این آخریا اصلاااا به روی خودش نمیاره خیلی حرصم میگیرههه 

بعد موقع کثافت کاریش اصلا رودروایسی نداره ها بعد من خنگ اصلا روم نمیشه بگم بهش پول نیاز دارم