بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2240 عنوان چیکارکنم شوهرم اصلاحرفموگوس نمیده 156 بازدید | 12 پست سه ساله ازدواج کردم ی دختریساله دارم طبقه بالای مادرشوهرمیم شوهرم یهفته سرکاره ی شهردیگه یهفته دیگ هم بیکاره توخونه همش پایینه شبی یساعتم دخترمومیبره منم بامادرشوهرم ایناقهرم خونشون نمیرم شوهرمم خونه بابای من نمیاد.خلاصه خیلی وابستشونه هرتصمیمی میخادبگیره نظراونابراش مهمه من هرچی بگم این کارونکن بازم انجامش میده وتاالان سه چهاربار قهرکردم رفتم خونه بابام بازبرگشتم وتغییری نکرده بعضی وقتادیگ اصلانمیتونم تحمل کنم 1403/10/23 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loosii عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2093 خونتو با آرامش جدا کن به یه بهونه ای حالا کوچیکی یا هر چی خود ب خود درست میشه
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2240 باید از اونجا بری تا نری وضعیت همینه تادوسه سال دیگ نمتونیم بریم شرایطشونداریم فعلا
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2240 خونتو با آرامش جدا کن به یه بهونه ای حالا کوچیکی یا هر چی خود ب خود درست میشه ی مسکن مهرخریدیم فعلا۲۰۰ملیونشومونده بدیم تکمیل نیس شوهرم میگه تحویلش بدن یسال بعدش میریم ولی تااونموقع نمیتونم بمونم اینجا
آرمیتا_بانو عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1312 تادوسه سال دیگ نمتونیم بریم شرایطشونداریم فعلا پس فعلا مدارا کن تا از اونجا بری با خانوادش دشمن نباش ی مدت خرش کن وقتی رفتی دیگه وابسته تو و بچت میشه
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2240 وقتی میبینی تغییر نمیکنه خودتو بزن به بیخیالی صذرصد جوابه زدم هی بدتراونجاس میره دوسه ساعت میشینه منم تاخونه نمونم میره خونه مامانم ولی خسته شدم تاکی اینجوری آخه
loosii عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2093 ی مسکن مهرخریدیم فعلا۲۰۰ملیونشومونده بدیم تکمیل نیس شوهرم میگه تحویلش بدن یسال بعدش میریم ولی تااونم ... عیب ندارد سازش کن عزیزماین ها نقطه ضعف تو رو بلد شدن و تو داری الکی حرص میخوریاون ها پایین شاد و خوشحال کنار هم هستنببین بیمحلی کن چطور بهت میگه چیزی شده ساکتیو تو میگی نه من آرامش میخام کاری به کسی ندارم تمامتاجدا بشی اینطور رفتار کن
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2240 عیب ندارد سازش کن عزیزماین ها نقطه ضعف تو رو بلد شدن و تو داری الکی حرص میخوریاون ها پایین شاد و خوش ... هیچی روش تاثیرنداره بی محلی میکنم انقدباهام حرفمیزنه تاآشتی کنم هرراهی رفتم جواب نداده
loosii عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 2093 هیچی روش تاثیرنداره بی محلی میکنم انقدباهام حرفمیزنه تاآشتی کنم هرراهی رفتم جواب نداده پس برو مشاور تا بهت بگه