2777
2789

واای وجشتناک بودقلبم اومددهنم اولین تجربه ی من اززلزله..

باگوشی هم سرموگرم می کنم یادم بره

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شونصدتا تاپیک فقط اینجا زدن😕😕

همه ترسیدن 

بیچاره خانومای باردار خدا کنه هول نکنن طفلکیها😢

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

ما کرمانشاهیا دیگه زلزله شده جزیی از زندگیمون غروب زلزله میاد شب راحتتت میخواببم.

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

من کرجم ، تو آشپزخونه با مادرم مشغول صحبت بودم ، پدرمم خواب بود یهو زمین لرزید و دوییدیم سمت در ، اما بیرون نرفتیم بعدش اومدم چک کنم ببینم کجاها زلزله اومده اومدم نی نی سایت وگرنه من آنلاین نبودم 

کلا پنج ثانیه طول نکشید.‌ اینکه ترس نداشت. ممکنه بازم بیاد؟ من که بیرون نمیرم بابا

خونه ما توی همون پنچ ثانیه دیوارم کلا نصف شد دوتا ترک کاملا باز به وجور امد از روی زمین تا سقف

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

خوبه ك زمان جنگ موبايل نبود وگرنه كلي ادما زير اوار مي موندن تا بخان گوشي رو پيدا كنن برن جاي امن 

اونم تو خاموشي و تاريكي 😉

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

ما نه خودمون رفتیم بیرون نه همسایه ها بیرون اومدن فقط طبقه بالایی اومد تو راه پله و دوباره برگشت تو😂😂😂

منم چادر نمازمو انداختم رو سرمو گفتم یا الله😭😭😭

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
خونه ما توی همون پنچ ثانیه دیوارم کلا نصف شد دوتا ترک کاملا باز به وجور امد از روی زمین تا سقف

كجا🙄

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

حتی مهلت نمیدادن تاپیک هارو باز کنیم بسکه در کسری از ثانیه با یه موضوع میزدن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢