2777
2789
عنوان

حرف صاحبکارم به همکارم

131 بازدید | 11 پست

میگه دیشب صاحبکارم دو دفعه به همکارم زنگ زده این جواب نداده دیگم زنگ نزده 

حالا امشب همکارم زنگ زده به صاحبکارمون گفته کارتون چی بوده که دیشب زنگ زدین اونم طلبکارانه جوابه اینو داده گفته من دیشب کار داشتم امشب کار ندارم 

یعنی چی چرا اینجوری جوابشو داده 

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔

صاحب کارتون مرده؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس

نمیدونم چرا ولی فکر جالبی نیومد تو ذهنم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این جور چیزا رو نباید جدی بگیرید

من خودم تو کارم از این چیزا فراوون، ولی یه اوکی میگم و برمیگردم سرکارم 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

این جور چیزا رو نباید جدی بگیریدمن خودم تو کارم از این چیزا فراوون، ولی یه اوکی میگم و برمیگردم سرکا ...

آخه همینجور بی دلیل که نمیشه مثل طلبکارا حرف بزنه بعدم بگه من دیشب کار داشتم امشب کار ندارم 

چه فکری

فکر منفی 

خب حرف صاحبکار درسته دیگه! اون همکارت زنگ نمیزد بهتر بود تا اینکه فرداش زنگ زد! بی احترامیه بنظرم.

اون دیشب آخر وقت زنگ زده بهش اینم خواب بوده جواب نداده 

مثلا چی خب این رفتار صاحبکارمون از عقده ای بودنشه یا هوله

من گزینه دو میگم 

اما اگر سابقه نداشته و مطمئن هستین اینجور آدمی نیس پس عقده ای ولی بازم نمیدونم شب اخه دو بار زنگ بزنه راجب چی حرف بزنه