2777
2789
عنوان

بارداری باوجود دوقلو💖😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 147 پست
ممنون.اینا که دارن مینویسن اصلا باورنمیکنن من راست میگم.بخدا دروغ نمیگمممممممم‌هرکس فکرکنه من دروغ م ...

دو قلو داری ولی اون هایی که تو تایپک دومی عکسشون رو اول گذاشتی نبودن

خوبه صاحب عکس با من آشناست.......🫥

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امام حسین دیگه راس میگم💖ببخش.تهمت نزنین وقتی نمیدونین.اون دنیاهم متوجه کاراتون میشید که من میگم ...

میدونم خودت دوتا دختر داری دیدم عکسشون  رو 

خدا حفظشون کنه🌹🌹

کل کاربرای اینجا منظورشون اون عکس اولی بود 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من تورومیشناسم یادت باشه سال پیش توتاپیکت بودم این اکانتم رمزشو گمکردهه بودم ولی بااون یکی اکانتم هر ...

فداتشم عزیزم❤️🫂🌱

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دروغ ایشونم خیلی مسخره ست ولی نباید بخاطر بچه دارشدن بقیه ناراحت شد وگلایه کرد خدا حکمت هرکسیو میدون ...

واسه حامله شدن دیگران ناراحت نشدم خدابه همه منتظرا بچه های سالم وصالح بده من حرفم اینه منو بااین سن کمم اواره 

دکترا کرده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دو قلو داری ولی اون هایی که تو تایپک دومی عکسشون رو اول گذاشتی نبودنخوبه صاحب عکس با من آشناست...... ...

اونو ول کنیییییین اصلا میگم اون خواهرم بوده.

الان توشرایطی نیستم که استرس بکشم.

فداتشم عزیزم❤️🫂🌱انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

همچنین ان شاالله 

توموفق شدی ان شاالله بارداربشی؟ببخشید میپرسم گلم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اونو ول کنیییییین اصلا میگم اون خواهرم بوده.الان توشرایطی نیستم که استرس بکشم.

استرس نکش ولی خواهرت رو ادب کن

ما که استرس به تو نمیدیم کاربرا ناراحت شدن

حداقل به نی نی یار بگو عکس ماهلین و خواهرش رو پاک کنه

میدونم خودت دوتا دختر داری دیدم عکسشون رو خدا حفظشون کنه🌹🌹کل کاربرای اینجا منظورشون اون عکس اولی ...

بخدا راست میگم مهربون.

خواهرم تواینستاست و کلا ببخشیددورازشما ولی دیوونست و یهومیره توگوشیه بقیه

یعنی خودت بچه نداری

دآره اخرای تاپیک دوم عکسشون گذاشته 

بخدا راست میگم مهربون.خواهرم تواینستاست و کلا ببخشیددورازشما ولی دیوونست و یهومیره توگوشیه بقیه

جلوشو بگیر این کار زشتیه انجام میده

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
همچنین ان شاالله توموفق شدی ان شاالله بارداربشی؟ببخشید میپرسم گلم

نه فداتشم هزینه بالایی میخواد متاسفانه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔