2777
2789
عنوان

بارداری باوجود دوقلو💖😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 147 پست
سرکار به کنار شکستن دل خانم هایی که بچه دار نمیشن رو میخواد چیکار کنه

من واقعا خودم ناراحت شدم هی تو دلم ازخدا گله کردم گفتم به یکی دوقلو دوقلو میدی به منم نمیدی باید در به در دنبال دکترباشم 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

همونو بگو من مچش رو گرفتم تو تاپیکش اومده بودن میگفت خدا دختراتو حفظ کنه دخترا فیک بودن😂😂

اره از اینستا برداشته حداقل اسمشون رو درست هم میگفت میگفتیم شاید خود طرف باشه و اینجا هم کاربری زده اخه اونم دروغ گفت😂

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا خودم ناراحت شدم هی تو دلم ازخدا گله کردم گفتم به یکی دوقلو دوقلو میدی به منم نمیدی باید در ...

اصلا به اینجا توجه نکن یهو میبینی پشت گوشی دختر ۱۵ ساله نشسته مارو سرکار میزاره

به خدا بگو هر موقع صلاح میدونی بده ولی سالم بده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
عکس دخترای خودمو بزارم باورتون میشه؟اصلاچی دارم میگم شماباورتون نمیشه من هرچیم بگم که ولی خدا اون با ...

اگر دخترهای خودتن که خدا حفظشون کنه 

اگرم که نه خود دانی و ...

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
اره از اینستا برداشته حداقل اسمشون رو درست هم میگفت میگفتیم شاید خود طرف باشه و اینجا هم کاربری زده ...

😂😂😂اره حالا شانسش من اون کاربر اینستاگرام رو می‌شناختم یه زمان اینستا داشتم فالو کرده بودمش 

رفتم تو گوگل لنز اوردمش

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

تهمت نزنین نمیبخشم

توروخدااااا ببخششش🥺🥺🥺🤣🤣🤣🤣🤣

اگر دخترهای خودتن که خدا حفظشون کنه اگرم که نه خود دانی و ...

تو عکس اولی ها دخترای خودش نیستن چون صاحب عکس رو من میشناسم 

اونی که اخرای تاپیک دومین فرستاده دخترای خودش هستن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

واییی ای کاش اینم دو قلو بشهههه😍

ممنون.

اینا که دارن مینویسن اصلا باورنمیکنن من راست میگم.

بخدا دروغ نمیگمممممممم‌

هرکس فکرکنه من دروغ میگم اون دنیاباید جوابمو بده😭🥺

تو عکس اولی ها دخترای خودش نیستن چون صاحب عکس رو من میشناسم اونی که اخرای تاپیک دومین فرستاده دخترای ...

آره یکی ویگه فرستاده خودش نصف نیمه افتاده بادختراش

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
من واقعا خودم ناراحت شدم هی تو دلم ازخدا گله کردم گفتم به یکی دوقلو دوقلو میدی به منم نمیدی باید در ...

دروغ ایشونم خیلی مسخره ست ولی نباید بخاطر بچه دارشدن بقیه ناراحت شد وگلایه کرد خدا حکمت هرکسیو میدونه من خودم پنج سال منتظر بودم وهمیشه واسه بقیه خوشحال میشدم وبیشتر امیدوار میشدم

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

اصلا به اینجا توجه نکن یهو میبینی پشت گوشی دختر ۱۵ ساله نشسته مارو سرکار میزارهبه خدا بگو هر موقع صل ...

من تورومیشناسم یادت باشه سال پیش توتاپیکت بودم این اکانتم رمزشو گمکردهه بودم ولی بااون یکی اکانتم هرازگاهی توتاپیکا میدیدمت باهم چت میکردیم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

تو عکس اولی ها دخترای خودش نیستن چون صاحب عکس رو من میشناسم اونی که اخرای تاپیک دومین فرستاده دخترای ...

به امام حسین دیگه راس میگم💖

ببخش.

تهمت نزنین وقتی نمیدونین.

اون دنیاهم متوجه کاراتون میشید که من میگم خواهرم بوده باورنکردین.

عکس دخترامو بزارم.