2777
2789
عنوان

بارداری باوجود دوقلو💖😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 147 پست
واسه حامله شدن دیگران ناراحت نشدم خدابه همه منتظرا بچه های سالم وصالح بده من حرفم اینه منو بااین سن ...

خدا بهت ان شاءالله هروقت صلاحته فرزند سالم و صالح بده عزیزم ولی صبرت خیلی زیاد باشه،استرس مانع بارداری هست

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

تو را خداوبرای منم دعا کنید بگین به بنده حقیرم نگاه کنه به خدا بگین این بنده هم‌گناه داره یک کوچولو هم به این ببخش

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نکش ولی خواهرت رو ادب کنما که استرس به تو نمیدیم کاربرا ناراحت شدنحداقل به نی نی یار بگو عکس م ...

خواهرم روکه بایددددددددددد ادب کنم.

به نی نی یترچجوری بگم میشه بگی گلم؟

بخدا راست میگم مهربون.خواهرم تواینستاست و کلا ببخشیددورازشما ولی دیوونست و یهومیره توگوشیه بقیه

بهش یاد بده نره . یه چیزی بهش بگو .

بهش بگو میتونن شکایت کنن از دستمون عکس دیگران رو نشر نده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

واسه حامله شدن دیگران ناراحت نشدم خدابه همه منتظرا بچه های سالم وصالح بده من حرفم اینه منو بااین سن ...

عزیزم فقط تو نیستی .این فکرارو نکن

والا منم سنی ندارم ولی الان دوساله در ب در دکترام واسه بچه 

وااااااااااااااااااااای به سلامتی دلخوشی اوفی ننه 😂❤️

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
میدونم خودت دوتا دختر داری دیدم عکسشون رو خدا حفظشون کنه🌹🌹کل کاربرای اینجا منظورشون اون عکس اولی ...

از کجا معلوم اونا هم دخترای خودش باشن معلوم نیست عکس کدوم بیچاره ای رو گذاشته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خواهرم روکه بایددددددددددد ادب کنم.به نی نی یترچجوری بگم میشه بگی گلم؟

تگش کن. من برات تگ میکنم العان 

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_3  

سلام نی نی یارا استارتر میخواد عکس دخترای تاپیک دومش رو پاک کنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

از کجا معلوم اونا هم دخترای خودش باشن معلوم نیست عکس کدوم بیچاره ای رو گذاشته

به خدا دخترای خودمن💖

چجوری ثابت کنم؟😭😭😭😭

پس اینجوری باشه همه دروغ میگن ازکجامعلوم