2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استرس شدید دارم .عصبی ام و ....

منم عصبی ام دیونم کلا خخخ روانی شدم ب قرآن الان چند ماه بود پریود نمی‌شدم الان شدم ۱۵ روزه قطع نمیشه حالم خرابه بدجور خونم رفته لعنت ب پریود نه ب موقع باز میشه نه بسته میشه میگم برم رحم و در بیارم بندازم جلو سگ بخدا ۲۳ سالمه من

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
عزیزم . ایشاالله زود خوب بشی . برو دکتر ویتامین کا بزن کم شه

اره اون و باید دکتر بده داروخانه ها نمیدن مرسی فدات شم 

من نشاسته ذرت دارم اون تاثیر نداره حتما باید گندم باشه 

منم ۲۳ سالمه از ۳ ماه پریود میشم آلام شدم دیکه قطع نمیشم لعنتی خستم کرده این پریود کوفتی من تو ۱۳ سا ...

منم لعنتی همین مشکلات رو دارم،یا پریود نمیشم،یا دیگه قطع نمیشه،البته یه چیزی بگم،یه سالی میشه نوره زرنیخ دار استفاده میکنم،خیلی بهتر شده پریودیام

منم لعنتی همین مشکلات رو دارم،یا پریود نمیشم،یا دیگه قطع نمیشه،البته یه چیزی بگم،یه سالی میشه نوره ز ...

چی بگم والا نوره آخه چه ربطی داره کمرم انگار شل شده نمیدونم والا 

تاثیر داره،من به کل بدنم میزنم ،سردی رحمو کم می‌کنه

من بدونم نقطه های قرمز افتاده همش زیاد میشه اینا چی میتونه باشه زیر پوستی هستش خال گیلاسی نیس

قبلا چند بار چوگم بو دوکتر،وله همیشه ایان وت تخمدان پلی کیستیکت هس،ایتر منیش بی خیال دوا و دکتر بوم

به لی متاسفانه منیش به شدارم.منالت هه یه.کام شاری؟سنه؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق