2777
2789
سه تا سزارین. منم اولین ماهه لکه بینی داشتم . ولی همه علایم شو دارم مثل گر گرفتگی

برو دکتر خب دارو میده

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

سه تا سزارین. منم اولین ماهه لکه بینی داشتم . ولی همه علایم شو دارم مثل گر گرفتگی

فکر میکنم زایمان خیلی روی یائسگی تاثیر داره منم اشتباه کردم سز کردم 

خیلی یائسه تو سن پایین زیاد شده قدیما زن ها تا ۶۰ سالگی پریود بودن فکر میکنم چون زایمان طبیعی بودن بخاطر همینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر منم ۴۱ یائسه شد خیلی بده واقعا همش ازش عرق سرد میره انگار اب ریختن روش اونقدر عرق میکنه پاهاش درد میکنه اون روز رفته بود دکتر میگف تروخدا منو باز کن دکتر گف من صلاح نمیبینم تو باز بشی ممکنه سکته بکنی ب بدنت فشار بیاد گف تخم دان های تو از بین رفتن 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
خوشبحالتون من ۱۸ سالمه چند ماهه نمیشم الان حالتاشو دارم ولی نمیشم بدجور دلم میخاد گریه کنم😭😭😭😭😭 ...

برو دکتر 

چرا اینقدر مقاومت میکنین در مقابل درمان 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم خیلی دیر به دیر پریود میشم،حتی 9ماه اینام شده پریود نشدم،ولی بعدش شدم،شاید شمام بشین

منم ۲۳ سالمه از ۳ ماه پریود میشم آلام شدم دیکه قطع نمیشم لعنتی خستم کرده این پریود کوفتی من تو ۱۳ سالگی از ۵ ماه میشدم پری تنبلی شدید داشتم الان ندارم ولی بازم دیر دیر پری میشم قطع هم نمیشه دیگه 

مادر شما هم سزارین داشتن؟

مادر من خیلی استرس داشتن فک کنم از اون شد دکتر گفته بود استرس زیاد باعث میشه پریود قطع بشه