2777
2789
واقعا!کم هم کردی؟من ۲۰کیلو اضافه دارم اراده ندارم خسته شدم از بس مسخره شدم

صد درصد اگه کم بخ‌وری چرا تاثیر ندارع اره داره خیلی لاغر شدم ولی اراده میخواد همین تحمل میخواد اینکه مثلاً عادت داشتی یک بشقاب کامل غذا بخوری یا دو سه تا نون هم زمان بخوری باید برنج رو هشت قاشق یا اگه توانشو داری حذف کن مثلاً ماهی سه بار بخور و نون که همون کربوهیدرات هر چی هست حذف کن بجز سبزیجات استینگ بگیر و این فستینک روتین روزانه برات باشه مثلاً هشت ساعت اگه غذا بخوری ۱۶ ساعتشو با چایی آب میوه و سبزیجات بخور مثلاً شب ساعت هفت به بعد دیگه غذا نخور تا فردا ساعت ده بعدش شروع به پرخوری نکنی یه تخم مرغ آبپز بدون نون ولی قبل صبحانه یه نرمش کوچولو داشته باش بعد نهار نخور بیا ساعت پنج هر غذایی که درست کردی فقط خیلی کم بخور این خیلی نتیجه خوبی داره و اینکه وقتی تغییراتی در خودت میبینی این انگیزه رو می‌بره بالا

خب الان نیکی وای چقدر سخته و فلان ولی من بهت میگم اگه از الان سختته پس مثلاً ساعت هشت شامتو کم بخور تا فردا ساعت نه هیچی نخور یواش یواش این تایم رو بیشتر نکن به روز از ساعت شیش تا یازده هیچی نخور همینجوری اراده میخواد همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اوکیم واقعا خیلی رو مخه لاغری

بهت درخواست دوستی میدم قبول کن. چند نفر دیگه هم هستن میخوان شروع کنن یه گروه تو تلگرام زدم میخوایم همه اونجا شروع کنیم اگه پایه ای بفرستم برات ایدیمو پیام بدی تو گروه عضوت کنم

صد درصد اگه کم بخ‌وری چرا تاثیر ندارع اره داره خیلی لاغر شدم ولی اراده میخواد همین تحمل میخواد اینکه ...

ممنونم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.