2777
2789
یعنی چ حوصله آن نمی‌کشه چیزی بخوری چرا من برام همه چیز خوشمزه است حتی چیزایی ک ازشون بدم میومد سیب ز ...

چون اشتهام کم شده نمیتونم اصلا. الان این چیزایی که گفتی و دلم میخواد بخورم ولی جا ندارم زود سیر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اشتهام کم شده نمیتونم اصلا. الان این چیزایی که گفتی و دلم میخواد بخورم ولی جا ندارم زود سیر میشم

خوشبحالت،🥹من برا همش جا دارم تازه کله پاچه نگفتم اینا خیلی چاق کننداست 

اصلا نمیتونم درکت کنم 

ولی من ی اجی دارم لاغر با شیرینی تر و برنج خیلی چاق شد اصلن غذا میزاشتم کنارش فیلم نگاه میکرد میخورد دیگه ن خوابیده بود دلش درد نمیومد و ازون طرفم فیلم 

اسی میخوای یه تاپیک بزنیم باهم ادامه بدیم؟ اینطوری انگیزه هم داریماونایی هم که میخوان وزن اضافه کنن ...

وای اره خیلی خوب میشه اینطوری انگیزه میگیریم.

هر یک یا دو هفته هم وزنمونو میگیم چقد اضافه کردیم یا نه

خوشبحالت،🥹من برا همش جا دارم تازه کله پاچه نگفتم اینا خیلی چاق کننداست اصلا نمیتونم درکت کنم ولی من ...

نه چیو خوشبحالم. بی اشتهایی خیلی بده عزیزم. مثلا ده تا قاشق میخوری سیر میشی زود. گاهی میبینی از صبح تا ۴ بعدازظهر هیچی نخوردم ولی گشنم نمیشه.خیلی سخته برام وزن اضاف کردن.از طرفیم ارزومه تپل شم لباسایی که دوس دارم و بپوشم.اعتماد به نفسم بالا بره😔

اسی میخوای یه تاپیک بزنیم باهم ادامه بدیم؟ اینطوری انگیزه هم داریماونایی هم که میخوان وزن اضافه کنن ...

یا یک گروه تو تلگرام بزنیم بنظرت بهتر نیس؟

هرکی هم خواست اضافه میکنیمش