2777
2789
عنوان

وظایف نی نی یار های عزیز

94 بازدید | 15 پست

1. تعلیق های پیاپی الکی

2. بستن تاپیکهای بی مورد

3. رسیدگی نکردن ب مشکلات سایت

4. بی توجهی ب یسری کاربری ک اغتشاش ایجاد میکنن تو سایت

5. حذف نکردن تاپیکها وقتی لینک میفرستیم 

6. روزی ی اپشن از سایت برمیدارن(اپلود عکس)

{نی نی یارای بزرگوار خسته نباشین خداقوت خیلی تحت فشارین تشت شیر بیارم پاهاتونو توش بسابم؟}

تیکر بارداری نیست!

متاسفم انقد اینجا بی درو پیکره 

من تاپیکمو میخوام پاک کنم نمیشه

هیچکاری نمیکنن خب واسه چی کار میکنید عزیزان

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظایف مثبت 🙉

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                                                                                                                                       https://mrak.mraklinkzz.com/dl/29823?hash=AgADBR

یعنی واقعا حقوقی هم میگیرن برای کاری که نمیکنن؟

خود موناتهرانی اصلا براش مهم نیست که، فقط پول تبلیغات براش مهمه

نینی یار ها هم فقط موظفن تاپیک های سیاسی رو درجا تعطیل کنن که یه وقت  از بالا براشون اخطار نیاد مجبور نشن سایتشونو ببندن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من واقعاویک مشکلی دارم میخوام تایپک کتم فقط از ترس پاک نکردن تایپک بعدش میترسم ،حالا من تعلیق شدم دو ...

منم میخوام پاک کنم 

طلب کارم میشن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خود موناتهرانی اصلا براش مهم نیست که، فقط پول تبلیغات براش مهمهنینی یار ها هم فقط موظفن تاپیک های سی ...

سیاسی رو میبندن اوکی تاپیکای دیگه ام میبندم همینجوری الکی نمیفهمم مشکلشون کجاست ک تعطیل میکنن سریع

تیکر بارداری نیست!

سیاسی رو میبندن اوکی تاپیکای دیگه ام میبندم همینجوری الکی نمیفهمم مشکلشون کجاست ک تعطیل میکنن سریع

خب چون اگه همونارو هم نبندن تهش ختم میشه به سیاست 

.... معمولا اینطوریه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سال99خیلی خوب بود سایت خداییی 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚