2777
2789

من شیرخشکی بودم معده ام والا خوب بود بزرگ بزرگ آخر ۸۵ درصدشون برداشتن 😅🤣

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اه اه

ب من میگفت بچت آسم میگیره

میگفتم بابا شیرم نمیاد

ب ولله نمیاد

ب پیر و پیغمبر نمیاد

میگفت در آینده درصد از بقیه بچه ها عمر کوتاه تری دارن

لعنت بهشون بیاد اه

اخرش فهمیدم من دوماه بعد از زایمانم باردارشدم و بدنم فوق العاده ضعیف بود نمیتونست شیر تولید کنه

با خیال راحت ب بچت شیر خشک بده عزیزم

من خواهرم شیرخشکی بود ماشاالله الان چند تا مدال والیبال داره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

ببین بهداشت و اطرافیان با همین حرف چرت و پرتهاشون بلایی سرم اوردن ک اگ برگردم عقب یکی بگه شیر مادر بهتره اتیشش میزنم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
هیچ نفر والا مایی که شیر مادر خوردیم بیشتر معده درد داریم

نمیدونم چی بگم، اخه بهم گفت تو بیست سالگی عوارضشو نشون میده الان مثلا شوهرم ۳۵ سالشه شیرخشکیه ندیدمش بگه معده درد دارم ، حالا برادرش کوچیکتره همیشه معدش درد میکنه البته چون همش نوشابه و غذای مضر میخوره

نمیدونم چی بگم، اخه بهم گفت تو بیست سالگی عوارضشو نشون میده الان مثلا شوهرم ۳۵ سالشه شیرخشکیه ندیدمش ...

اینا همش حرفه و واقعا نمیدونم چرا درک نمیکنم چرا اصرار دارن بچه کشنه بمونه اما یوقت شیرخشک به بچه ندن !!! 

آخر حرفتون رو نفهمیدم؟ یعنی چی شد

اسلیو معده کردم

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

ببین بهداشت و اطرافیان با همین حرف چرت و پرتهاشون بلایی سرم اوردن ک اگ برگردم عقب یکی بگه شیر مادر ب ...

اخه هواسشون به مادر هم نیست که حس بدی میگیره و افسردس ، دست تنها هم که باشی دیگه بدتر