زی_زی7120675 مدیر عضویت: 1392/05/23 تعداد پست: 725 عنوان كسي بوده ناباروري بزون علت داشته و الان باردار باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست سلام خانما كسي بوده ناباروريه بدون علت داشته الان باردار باشه؟ خانمايي كه ناباروري بدون علت دارن بيان با هم باشيم 1396/09/29 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 منم به رحم اجاره اي فكر كردم حقيقت، چجوره؟ شرايط و هزينش چجوره؟ من جایی ک میرم ivfیه خانومه بود رحم اجاره ای شده بود برا یکی از دوستای خانوادگیشون، که توافقی باهم ۳۰ میلیون ماهی ۵۰۰ به توافق رسیدن و باردار بود آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 ازمايش ايمني هم دادن؟ نمیدونم عزیزم آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 انشاالله اونا هم به زودي باردار ميشن چحوری هست ازمایش ایمنی؟ با ازمایش خونه؟ آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
تینکربل عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 2981 منم به رحم اجاره اي فكر كردم حقيقت، چجوره؟ شرايط و هزينش چجوره؟ نمیدونم دقیقا ولی اینجوریه که خرج خانمی که بارداره رو تو 9ماه میدین شما ،خردو خوراک و یه پول دستیولی قبل دیدنش بعد زایمان میدنش به شما ،واون خانم بچرو نمیبینه که دلبستش بشهوبه اسم شما و همسرت شناسنامه میگیره😊😊 مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم. زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
تینکربل عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 2981 درواقع تخمک و اسپرم شما وهمسرت لقاح مصنوعی داده میشهو به بدن خانم وارد میشهینی بچه شماست فقط یه جا دیگه رشد میکنه😊😊 مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم. زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
منتظر96 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 3132 خانما كسي نيست كه ناباروريه بدون علت داشته باشه؟ كسي ازمايش ايمني داده؟ عزیزم یه طب سنتی جای مطمئن برین ان شاءالله جواب میگیرین 👶👶
ad عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 2552 ازمایش ایمنی چیه ...دکتر من میگفت بعضی رحم ها به اسپرم شوهرشون حساس هستن که با ای وی اف هم جواب نمیده انشاله شما اونجوری نباشی خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم