2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی.🥰😍من خیلی دوست داشتم اینکارو بکنم اما میگن سرایطش خیلی سخته منم بی خیال شم.چون خودم یه بچه دار ...

فکر کنم میدن ولی در اولویت اول نیستید 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
گلم چقدر طول میکشع و چ پروسه ای داره میشه بگی

ما چون دختر میخواستیم نزدیک ۲ سال توی نوبت بودیم و خورد خورد مراحلو جلو میرفتیم

کمیته بهزیستی و بازدی منزل بود و جلسات روانکاوی و هیات بررسی پزشکی قانونی.

چندین جلسه دادگاه توی مراحل مختلف برای گرفتم حکم و اینا

الان یه مقدار روند تعییر کرده گویا

از بهزیستی محل زندکیت باید بپرسی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
سلام عزیزم میشه بگید چجوری هست ؟ چه مراحلی باید طی کنیم ؟؟

عزیزم باید بریم سایت فرزندخواندگی بهزیستی و ثبت نام کنید و یسری مدارک هویتی رو آپلود کنید بعد زنگ میزنن می‌رید مصاحبه و باقی مراحل. کلی مصاحبه و جلسه روانشناسی و اینا داره. و اینکه باید تعهد یک سوم اموال بدید و لازم نیست چیزی بنام کنید 

آخی.🥰😍من خیلی دوست داشتم اینکارو بکنم اما میگن سرایطش خیلی سخته منم بی خیال شم.چون خودم یه بچه دار ...

واقعا اون قدر سخت نیست که نشه. شما فقط از نظر روان شناسی، مالی، و ...ارزیابی میشید و خب یکم زمانبر که شما رو بشناسن تا بچه آسیب مجدد نبینه 

من ۱۱ سال پیش توی موقعیت شما بودم

از کاری که کردی راضی هستی؟ تاحالا شده با خودت بگی کاش این کارو نمیکردم ؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممکنه مراحلش بگین

عزیزم باید بریم سایت فرزندخواندگی بهزیستی و ثبت نام کنید و یسری مدارک هویتی رو آپلود کنید بعد زنگ میزنن می‌رید مصاحبه و باقی مراحل. کلی مصاحبه و جلسه روانشناسی و اینا داره. و اینکه باید تعهد یک سوم اموال بدید و لازم نیست چیزی بنام کنید