2777
2789
عنوان

پسرک قشنگم پر کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12043 بازدید | 101 پست

وای ازین تاپیک بغضم فشارمیاره گلوم داره پاره میشه از گوشه چشمم اشک میریزه چی کشیدی مادر چی کشیدی😭😭

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ازین تاپیک بغضم فشارمیاره گلوم داره پاره میشه از گوشه چشمم اشک میریزه چی کشیدی مادر چی کشیدی😭😭

😭😭😭خیلی سخته دلتنگیش ادمو از پا در میاره

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم امشب با کامنت تو چقد اشک ریختم خدا به دلت آرامش بده بزرگترین درد دنیا را میکشی

عزیز دعا کن خداوند دلمو قرص کنه به خدا هر روز به یادشم از درد و رنج دوریش کم نمیشه😭

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

خدا بهت صبر بده عزیزم دردت خیلی بزرگه هرکسی نمیتونه درک کنه تو قوی ترین مادر دنیایی انشالله خدا کمک ...

ممنون عزیزم

عزیزم الان تاپیکت رو خوندم و کلی برات گریه کردم خدا بهت صبر بده منو درغم خودت شریک بدون من خودم ۲ تا ...

چیزی که اصلا یادم نمیره و هر شب تا چشمام را میبندم بخوابم به والله همون نگاهشه که التماس میکرد و نمیتونست حرف بزنه و لب میزد و مامان مامان میگفت😭

یادم که میاد گلوم از بغض درد میگیره.

درسته الان بچه من از رنج بیماری رها شده اما برای خدا کاری نداشت میتونست مثل هزاران نفر که شفا پیدا میکنن به این پسر من که بعد سالها نور امید زندگیم شده بود شفا بده...

نا شکری نمیکنم ها...اما من بنده بدی نبودم برای خدا. دلی سعی میکنم نشکنم. حرف نا بجا نمیزنم. تو سختی ها بسیار صبور بودم. همسرم و خانواده ام را نرنجوندم کلا آدم بی آزاری بودم. خطا نکردم تو زندگیم ولی اینقدر زجر کشیدم .

من مادر ۸ تا بچه هستم چهارتاشون سقط شد. دوتا پسر از دست دادم الان فقط دوتا بجه کوچیک دارم...چرا باید اینقدر اذیت بشم. اما بعضی آدم های ظالم و هرزه و نامرد به راحتی سر کنن تو این روزگار...

چیزی که اصلا یادم نمیره و هر شب تا چشمام را میبندم بخوابم به والله همون نگاهشه که التماس میکرد و نمی ...

عزیزم امیدوارم خدا بهت صبر و ارامش بده..

واقعا سخته رنجی که کشیدی..بچه ی منم یک سال مریض بود و دارو اثر نداشت..وزنش ۸کیلو بود..بی جونه بی جون..انژوکت و درد ازمایش و..غریبی و تنهایی خیلی سخت بود..

اینارو‌گفتم که بدونی تا حدی درکت میکنم..اما عزیز دلم تو که اینقدر خوب و‌مهربونی ناشکری نکن چهارتا بچه هم دم در بهشت منتظرتن تا وقتی مردی تو رو ببرن پیش خودشون..ارامش و سعادت ابدی در انتظارته..اجر کارتو با شکایت کم‌نکن..خدا توی وجودت صبری دیده که این ازمایشو برات پیش اورده..

توصیف لحظه ها ی اخر پسرت واقعا دردناکه اما گلم اون الان راحته حالش خوبه..خوشحاله..تو دیگه به اون لحظه ی تلخ فکر نکن

یادم نمیره التماس تو نگاهش شب آخر. کاش من اونجا نبودم لحظه ای که پر کشید.تنها بودم هیچکس همراهم نبود ...

چطوری زنده مونده دختر 

چطوری زنده موندی 

من همش به بابام فکر میکنم 

میگم خدایا چطوری مرده 

خدایا چی سرش اومده 

دارم دق میکنم بابام تنها مرد کسی نبود دستشو بگیره 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

چطوری زنده مونده دختر چطوری زنده موندی من همش به بابام فکر میکنم میگم خدایا چطوری مرده خدایا چی سرش ...

روحش شاد خداوند بهتون صبر بده🖤

چیزی که اصلا یادم نمیره و هر شب تا چشمام را میبندم بخوابم به والله همون نگاهشه که التماس میکرد و نمی ...

حضرت محمد(ص)میفرمایند:

آیامیدانیدکه به راستی من درروزقیامت به کثرت جمعیت شماامت اسلام مباهات میکنم حتی به سقط شدگان ازشماجنین سقط شده ی شمادرروزقیامت باحالت غضب وناراحتی بردربهشت درنگ میکندپس خداوندعزت مندوصاحب جلال به اومیفرمایدداخل بهشت شومیگویدنه مگراینکه قبل ازمن پدرومادرم داخل بهشت شوندخداوندعزت مندوصاحب جلال به فرشته ای ازفرشتگان میفرمایدپدرومادرش رابیاورسپس خداوندبه آن دوامرمیکندکه داخل بهشت شویوبه آن طفل نیزمیفرماید:این کاررابخاطرفزونی رحمتم نسبت به توانجام دادم والاپدرومادرت مستحق بهشت نبودند

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون