2777
2789
عنوان

پسرک قشنگم پر کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12043 بازدید | 101 پست
اسی تسلیت میگم بهت غم آخرت باشه 🖤وقتی تاپیکتو دیدم یاد خواهرم افتادم اونم مشکل تنفسی داشتجلو خودم د ...

وای وای چقدر سخت منم شب های آخر تو خانه پسرم خیلی زجر کشید....یاد درد و رنجش میوفتم قلبم میترکه.

تازه تو ای سی یو هم روز اخر اینقدر اشک میرخت و با نگاهش التماسم میکرد خااااک تو سرم که هیچ کاری براش نتونستم بکنم

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

وای وای چقدر سخت منم شب های آخر تو خانه پسرم خیلی زجر کشید....یاد درد و رنجش میوفتم قلبم میترکه.تازه ...

اسی کاری از دست منو تو برنمی‌ اومد که قربونت بشم😭

منم هنوز صدای گریه خواهرم تو گوشمه نمی تونست نفس بکشه فقط گریه میکرد

امروز باخوندن تاپیکت دوباره خاطراتش برام زنده شد🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیش دیدم یه جا کامنت گذاشتته بودی میگفتی با پسرت بازی کن قدرشو بدون و این چیزا. الان از عکس پروفایلت شناختم. خدا بهت صبر بده 😞😞😞

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بیا بغلم🫂😭😭😭😭پسردوم منم علت فوت را زده بودن عفونت ریه و خونریزی ریوی. تو دی ماه فوت شد😭شاید با ...

کاش حداقل حکمتشو میدونستیم آدم کمتر درد میکشید 

بچه های منم خیلی ناگهانی پر کشیدن مشکلی نداشتن در عرض یه روز مریض شدن همون روزم فوت کردن 

کاش حداقل حکمتشو میدونستیم آدم کمتر درد میکشید بچه های منم خیلی ناگهانی پر کشیدن مشکلی نداشتن در عرض ...

منم میگم حکمت خدا چیه که بعد سالها چشم‌انتظاری به من بچه داد و یهویی ناباورانه پرکشیدن.اخه من سقط هم ۴ بار داشتم دیگه نابودم تو این زندگی.

والله ۳۵ سالمه اندازه ۷۰ سال زجر کشیدم تو زندگیم.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

فوت شده اینقدر همو دوس داشتیم که فقط مرگ جدامون کرد یه دختر دارم

عزیزم خداوند واقعا کمکت کنه و دخترت چراغ زندگیت باشه.

امیدوارم از این به بعد بد نبینی 

امیدارم عاقبت بخیر بشی و خداوند اون دنیا بچه هاتو شفیعت قرار بده

منم میگم حکمت خدا چیه که بعد سالها چشم‌انتظاری به من بچه داد و یهویی ناباورانه پرکشیدن.اخه من سقط هم ...

من دخترمو باردار بودم که پسر اولمو از دست دادم 

دوباره بعد از هفت سال باردار شدم دوباره خدا پسر بهم داد دقیقا با داداشش مو نمیزد هر کی میدیدش یاد برادرش میفتاد و اشتباهی اسم اونو صدا میزد موقعی که به دنیا اومد از خوشحالی گریه میکردم فکر میکردم خدا دوباره سختی هایی که کشیدم رو داره واسم جبران میکنه و دوباره پسر بهم داد که بهم بگه بیادتم و دوباره پسرتو بهت بخشیدم نگو دوباره بدتر وبدتر میخواد عذابم بده وقتی پسرم ده ماهه بود اول همسرمو ازم گرفت بعدش که پسرم ۱٫۵ ساله شد اونم گرفت ازم واقعا موندم چکار کردم که لایق این عذابم 

عزیزم خداوند واقعا کمکت کنه و دخترت چراغ زندگیت باشه.امیدوارم از این به بعد بد نبینی امیدارم عاقبت ب ...

ممنون فدات بشم همچنین حافظ بچه هات باشه 

ان شاءالله که هردوتامون بچه هامون شفاعتمون کنن اون دنیا 

من دخترمو باردار بودم که پسر اولمو از دست دادم دوباره بعد از هفت سال باردار شدم دوباره خدا پسر بهم د ...

منم‌همش میگفتم چرا خدا عذابم داره میده ....

اما با یک خانومی تو بیمارستان که کنار تخت پدرش بود تو آی سی یو دوست شدم باهام صحبت میکرد خیلی اطلاعات داشت.

گفت اینا عذاب نیست اینا امتحانه و هر که را خدا بیشتر بخواد بیشتر سختی میده تا عیارشو بسنجه.

من هر روز به یاد پسرم اشک میریزم.اما باز هم‌میگم خدایا خودت میدونی چه کردی با من خودت بهم رحم کن و آرامش بهم عطا کن.

تازه روزای اول سرنماز همش گریه میکردم خدایا چرا من چرا این بلا را سرم آوردی.

برای آرامش خودم الان مدتیه هر روز قران میخونم و سر نماز دعا میکنم 

منم‌همش میگفتم چرا خدا عذابم داره میده ....اما با یک خانومی تو بیمارستان که کنار تخت پدرش بود تو آی ...

قربونت برم امتحان یه بار دو بار مگه آدم چقدر ظرفیت داره 

کاش خدا به دل آدمم نگاه کنه نه داغ پشت داغ 

چقدر باید تحمل کنیم دیگه 

پسرم سال ۹۶ فوت کرد ولی هنوز فراموشش نکرده بودم هر بچه ای که میدیدم میگفتم بچم هم سن این بچه بود که فوت کرد یا دو تا بچه تو اقوام داریم با پسرم بدنیا اومده بودن هر وقت اونا رو میبینم میگم اگه پسرم بود هم سن این بچه ها بود 

خدا بهت صبر بده عزیزم دردت خیلی بزرگه هرکسی نمیتونه درک کنه تو قوی ترین مادر دنیایی انشالله خدا کمک کنه غمت کمتر بشه❤️ پسر قشنگت الان یه جای خیلی خوبه شاده سالمه داره بازی میکنه

قربونت برم امتحان یه بار دو بار مگه آدم چقدر ظرفیت داره کاش خدا به دل آدمم نگاه کنه نه داغ پشت داغ چ ...

حرفت واقعا درسته من سخنی برای تسلای دلت ندارم.فقط خداوند صبر عظیمی بهت بده.

خودم زجر کشیدم میدونم چه میگی منم هر بچه ای هم سن پسرم ببینم یا همکلاسیاش و دوستاش قلبم درد میگیره میگم کاش الان پسر منم کنار اینا بود و بازی میکرد 

عزیزم الان تاپیکت رو خوندم و کلی برات گریه کردم خدا بهت صبر بده منو درغم خودت شریک بدون من خودم ۲ تا بچه دارم مادرهستم و درکت میکنم خیلی دلم شکست برای لحظه ای که با التماس با چشمات نگاه میکرده تا شاید بتونی نجاتش بدی آخه پدرمادرها همیشه قهرمان زندگی بچه ها هستن😭😭😭 الهی دیگه هرگز غم نبینی سالها میگذره ولی داغ عزیز همیشه بر دل میمونه ازخدابرات میخوام بهترین هارو تودنیا وآخرت نصیبت کنه خداصبرت بده .....

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️