2777
2789
عنوان

پسرک قشنگم پر کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12048 بازدید | 101 پست

قربونت دلت بشم من عزیز دلم گریه کن خودتو خالی کن تو مادری و بزرگترین چیزت رفته اونکه جاش تو بغل خدا خوبه اما تو واقعا سخته خدا به دل قشنگت آرامش بده فداتشم فقط اشک ریختم برات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربه کردم مادر عزیز ۵  سال قبل.‌‌. درد داره درد

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

خدا به دلتون صبر بده نمیدونم چی بگم به نظرم داغ بچه با همه چی فرق می‌کنه اونم واسه یه مادر که قرار بوده بزرگ شدن و آینده اون بچه رو ببینه💔

فقط میتونم بگم مادر عزیز غم دیده پسرتون جاش تو بهشته درسته کنار شما نیست و دلتنگشی ولی جاش قطعا بهشته🥺

منم دوتا پسر دسته گلمو از دست دادم داغون شدم نابود شدم 

این دنیا عدالتی وجود نداره 

یکی خوش و خرم زندگیشو میکنه 

یکی مثل من بدبخت همه چیزمو از دست دادم 

کاش منم میتونستم زندگی کنم کنار عزیزام با آرامش زندگی کنم ولی نمیشه خدا نمیخواد من رنگ خوشی رو ببینم دلم خیلی پره خیلی 

من بمیرممم برای دل پردرددددتتتتتتت 

روحش شاددد😓😓😓😓😓😓💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

منم دوتا پسر دسته گلمو از دست دادم داغون شدم نابود شدم این دنیا عدالتی وجود نداره یکی خوش و خرم زندگ ...

عزیزم خدا به دلت صبر بده. منم دوتا پسر از دست دادم😭😭😭

اولین پسرم نارس به دنیا اومد یه روز بعد فوت شد. خیلی گریه کردم و غصه خوردم ولی چون نوزاد بود زودتر آرام شدم ولی این پسرم نابودم کرد . نابغه بود بچه بیچاره حیف عمرش به دنیا نبود.

شما پسراتون چه شدن

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم خدا به دلت صبر بده. منم دوتا پسر از دست دادم😭😭😭اولین پسرم نارس به دنیا اومد یه روز بعد فوت ...

متاسفم عزیزم   درکت میکنم 

پسر اولم ۵ سال ونیم بود با تزریق اشتباه آمپول فوت کرد 

دومی ۱٫۵ ساله بخاطر عفونت ریه 

دنیا رو سرم آوار شده بدبخت شدم با رفتنشون 

همسرمم از دست دادم نمیدونم از کدوم دردم بگم 

متاسفم عزیزم درکت میکنم پسر اولم ۵ سال ونیم بود با تزریق اشتباه آمپول فوت کرد دومی ۱٫۵ ساله بخاطر ...

بیا بغلم🫂😭😭😭😭

پسردوم منم علت فوت را زده بودن عفونت ریه و خونریزی ریوی. تو دی ماه فوت شد😭

شاید باورت نشه اما پسر اولم هم که بعد تولد فوت شد خونریزی ریه کرده بود تو ان ای سی یو . بچه ها از اون کوچیکتر و ریز تر زنده موندن اما پسر من رفت.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

متاسفم عزیزم درکت میکنم پسر اولم ۵ سال ونیم بود با تزریق اشتباه آمپول فوت کرد دومی ۱٫۵ ساله بخاطر ...

فدات بشم چقدر زجر کشیدی. الان همسرت چه شده . جدا شدی یا فوت شده منظورتو نفهمیدم.

بچه داری دیگه

خدایا هیچ مادری رو با عزیزش امتحان نکن‌

الهی امین

اسی تسلیت میگم بهت غم آخرت باشه 🖤

وقتی تاپیکتو دیدم یاد خواهرم افتادم اونم مشکل تنفسی داشت

جلو خودم داشت جون میداد هیچ کاری نمی تونستم واسش بکنم هنوز صدای ناله ها ش توگوشمه اما خدا ازم گرفتش

لعنت به این دنیای مسخره 💔💔💔💔💔