2777
2789
عنوان

اطلاع دادن ب خانواده

468 بازدید | 58 پست

باردارم برا سومی و دوتا بچه کوچیک دارم شاغلم هستم

خدا خواسته هست بارداریم و فعلا قصد نداشتم 

خیلیییییی استرس دارم که مامانم بفهمه چه واکنشی نشون میده چون ب شدت مخالف بچه سوم اوردنم بود 

واااقعا استرس مث  خوره افتاده ب جونم 

فعلا تا هفته هام بالاتر نره نمیگم بهش اما میدونم تا اونموقع تو استرس شدیدم و میترسم برا بچه مضر باشه

نمیدونم چیکار کنم 

برا آرامشم دعا کنین

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیییییلی مبارکه،مامان منم خیلی غر زد سرم ولی واقعا رو من تأثیری نداشت چون خودم عاشق بچه م،الهی ...

شما چندمی بودی؟

من خیلی ناراحت میشم از غر زدناش 😭وااااقعا تو نگهداریش ۵درصد کمک میکنه ها اما غر زدناش دیووونم میکنه

🙄تا خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افتهمامانت میخواد مخالف باشه میخواد موافق این بچه و اینک خدا صلاح دو ...

موافقم باهات اما نمیدونم چرا انقد حساسم در مقابل واکنش اون

من حتی یک میلیونم درصدم احتمال بارداری نمیدادم و الانم که با اراده خدا باردار شدم تسلیمم در مقابلش اما نگاه بقیه تو آینده و پچ پچ هاشون غر زدنای مامانم خیلی اذیتم میکنه

خدا خواسته عزیزمتو زندگی مستقل خودت داری چرا باید از واکنش مادرت بترسیاسترس نداشته باشمبارک باشه انش ...

ممنون گلم

عزیزم خیییییلی مبارکه،مامان منم خیلی غر زد سرم ولی واقعا رو من تأثیری نداشت چون خودم عاشق بچه م،الهی ...

منم عاشق بچه ام

شما چندمی بودی؟من خیلی ناراحت میشم از غر زدناش 😭وااااقعا تو نگهداریش ۵درصد کمک میکنه ها اما غر زدنا ...

غمت نباشه عزیزم،من اینقد روم تأثیری نذاشت که چهارمی هم آوردم😂دیگه واقعا یه مدت باهام سرسنگین بود ولی

بهترین کارو کردی عزیزم اصلا نگران نباش من خودم تک فرزندم میدونم چه ظلمی هست به بچه که تنها باشه

غمت نباشه عزیزم،من اینقد روم تأثیری نذاشت که چهارمی هم آوردم😂دیگه واقعا یه مدت باهام سرسنگین بود ول ...

😂😂😂😂😂😂

ای جانم مبارکتون باشه عزیزم 🥳🥳

عزیزم خواست خدا بوده و شما سعادت و لیاقتش رو داشتی

بعدم زندگی خصوصی شما ب خودت و همسرت مربوطه 

وقتی خدا بخواد هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره 

منم سومی رو خداخواسته باردار شدم و اصلا برنامه ریزی نداشتم براش 

شاغل بودم ،تو اوج رشد بودم 

فهمیدم باردارم ،بقول شما میدونستم واکنش اطرافیان چیه 

باخودم کلی کلنجار رفتم ،بگم نگم 

و اصلا عکس العملها اونطوری ک من فکر میکردم نبود و همه کلللی تبریک گفتن

الانم 2سالشه ،بحدی شیرینه ک خدا بدونه 😍😍💋💋 

میدونی اشتباه ما آدما اینه ک زود قضاوت میکنیم ،تو ذهنمون حکم میدیم اجرا میکنیم 

ولی واقعیت ی چیز دیگه س 

ای جانم مبارکتون باشه عزیزم 🥳🥳عزیزم خواست خدا بوده و شما سعادت و لیاقتش رو داشتیبعدم زندگی خصوصی ش ...

آره واااقعا برا خودم تو ذهنم بریدم و دوختم

با خودم میگم ببینن میگن سی سالشه سه تا بچه داره 😭ولی نمیدونن که واقعا من حالا حالا ها نمیخواستم باردار بشم و خدا داده اینو 

مرسی از تبریک و دلگرمیت

باورت میشه من وقتی جوابو گرفتم همینطور حیرون تو پارکها میگشتم ک ببینم کس دیگه ای هم بجز من 3تا رو داره یا فقط منم 

میگفتم خدایا مردم چطور نگاهم میکنن با سه تا بچه برم بیرون 

ولی واقعا  بعد دنیا اومدنش اصلا همه ی اون فکرای پوچ تموم شد وعشقشو باخودش آورد 

ینی اومد و شد جونم قلبم نفسم 

هر چی بگم کم گفتم 

باورت میشه من وقتی جوابو گرفتم همینطور حیرون تو پارکها میگشتم ک ببینم کس دیگه ای هم بجز من 3تا رو دا ...

خدا حفظش  کنه برات عزیزم

منم وقتی جواب ازمایش رو پرسیدم اولش باورم نمیشد و رفته بودم تو فاز انکار   ...کلا مات و مبهوتم دیروز ده دقیقه رانندگی کرده بودم ولی واااقعا نمیدونستم چجوری رانندگی کردم انگار تو فضا بودم

آره واااقعا برا خودم تو ذهنم بریدم و دوختمبا خودم میگم ببینن میگن سی سالشه سه تا بچه داره 😭ولی نمید ...

قربونت عزیزم 

ببین الان هرکی منو می بینه میگه بخدا تو عاقل بود تا جوونی سه تاشم آوردی و بزرگ کردی 

من دس تنها سه تا بچه هامو بزرگ کردم 

فقط خدا کمکم بود و هست و انشالله خواهد بود 

عزیزدلم اصلا با نظر کسی کاری نداشته باش 

اون فرشته رو خدا داده فقط بهش عشق بده و با جون و دل دوسش داشته باش ❤️🤗

باهاش حرف بزن 

لالایی بخون و......