2777
2789
عنوان

اطلاع دادن ب خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 58 پست
من ۳تا دختر دارمنفسن نفسالا سومیدیوووونم میکنه با کاراش میخوام بخورمشتازشم ۲۸سالمه

اطرافیانت غر نزدن سر سومی؟

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم خیلی خوشحال شدن و خانواده خودم تو عمل انجام شده قرار گرفتن دییگه ادیت نکردن از اول میگ ...

منم مشکل مادرمه

الانم با اینکه دخترم یک سالو ۴ ماهشه همش میگه بچه برا چیته منم گفتم نه ابو نونشو میدی نه زحمتشو میکش ...

منم میخوام در مقابل واکنششش اینا رو بگم 

مامانم آدم بدی نیستا برا من که وجودم ضعیف میشه غر میزنه اما کاریه که شده دوس ندارم غر بزنه

منم سومی روباردارم الان ۱۸هفته وسه روزمه بجزشوهرم هیشکی نمیدونه .فرداهم نوبت آنومالی دارم احتمالا اگه آنومالی همه چی اوکی بود علنی کنم ولی خدایی روم نمیشه به خانوادم بگم چون منم مامانم وخواهرام مخالف بودن چون دوتابچم شیربه شیربودن خیلی اذیتم میکنن بخاطرخودم میگفتن دیگه بچه نیار.دخترم ۴سال و۸ماهشه پسرمم ۳سال و۳ماهشه.ولی توکل برخداشوهرم بچه خواست خودشم کمکم میکنه

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
منم میخوام در مقابل واکنششش اینا رو بگم مامانم آدم بدی نیستا برا من که وجودم ضعیف میشه غر میزنه اما ...

من خیلی از غر بدم میاد ما تهرانیم خانوادم شهرستان 

سر زایمانم اومده بودن مادرم روزی چند بار میگفت این همه بچه برا چیته انقدر ناراحت میشدم ولی به رو خودم نیاوردم 

خیلی جاها میگه دیگه پیر شده بچه میخواد چیکار با اینکه من ۳۴ سالم بود