2777
2789

خودم تا جاییکه دیدم از مادره مادربزرگم تا خوده مادربزرگم و مادرم و حتی خودم بچه هامون رو اولویته زندگیمون قرار دادیم همیشه و تلاش کردیم که توی رفاه باشن شده که خودمون نخوری کردیم تا بچمون سیر باشه از نظره خوردوخوراک وپوشاک وتحصیل و همه چی...نمیدونم تا چه حد اینکارمون درست هست یابوده...البته اشتباه نشه خودمون راضی بودیم و بچه هامون سربلندمون کردن خداروشکر ...نظره شماها چیه

آیا الویته یه مادر بچه هاشه یا خودش و پول و مال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر تا فداکاری نکنه که مادرنمیشه.. البته نباید دیگه حدی باشه که خودش اسیب ببینه ویا حسرت خیلی چیزها به دلش بمونه.. ولی هیج مادری دلش نمیاد خودش بخوره وبپوشه ولی بچش کمبود داشته باشه

پارسا پسرمامان😍

برای من بچه ام هست و خانه و خانواده .چون میدونم ارامشی که من توی خونه میتونم به وجود بیارم توانایی هست که خداوند در وجودم قرارم داده و این زیباترین و بزرگترین و ماندگارترین رسالتیه که یه مادر میتونه داشته پول و مقام دنیا به درد همین دنیا میخوره اعتبارش هم فقط واسه همین دنیاست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ذات مادر اونجورییه😍😊😊 من کلا دست خودم نیس برابچم چیزی میخرم لذت ازاون بیشترمیبرم🤣🤣 دوسدارم همش براش یه کاری کنم  حتی تودرساش بعد میگم این بچه بهش آسیب نرسونم ازبس همه کاراشو خودم انجام میدم  و...ولی دیگه دوسدارم تواسایش باشه🥰

الانی که این پیانو می نویسم تازه چند روز اومدم سرکار پسر مو پیش مادربزرگش هست تا عادت کنه خودش تنها داخل خونه بمونه این ناراحتم می کنه اما به من بسیار وابسته بود. احساس کردم خودشم الان داره تلاش می کنه مستقل بشه. از یه طرف دوست دارم پیشش باشم اما احساس می کنم همیشه پیشش بودن بهش ضربه زدم.

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94