2777
2789

ماجراازاین قراره که نامزدم موقع نامزد کردن با من یه ماه طول کشید و سرمون شلوغ بود مثل فرمالیته و جشن و عقد و خرید کردن و اینا که کلا یک ماه طول کشیدتا به خودمون بیایم و الان میگع سرم شلوغ بود نتونستم واس همکارام شیرینی بگیرم فعلا نیا محل کارم میبیننت ضایعت میکنن مث من ک شیرینی نیاوردین و اینا 

و اینم بگم که با منشیش خیلی خیلی صمیمیه و اینستا همو فالو دارن و استوری و اینا هم ریپلای میکنن 

و من گفتم ک من میام منشی میشم به شدت مخالفت میکنه و خیلی شک دارم بهشون

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

حتما برو

شیدینی هم نبر

خودش بره بخره

یا از اسنپ شفارش بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد شم بگم روز مرد مبااارک عشقم😂😂

بلهههه😂😂😂اومدم سوپرایطت کنم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

عزیزم بینتون اختلاف میفته این کارو نکن

ضمنا اگه چیزی بینشون بود نمیومد شما رو بگیره پس الکی شک نکن

به گذشته ش هم کار نداشته باش الان مهمه که اومده با شما ازدواج کرده 

راستی اینم بگم کجای دنیا دیدی کسی خانمش بشه منشیش 😶😶😐😐😐نکنی این کارو

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️