2777
2789
عنوان

رو مخ ترينشون چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 47 پست
وای نمیدونی که شوهرم اعصابمو خراب کرده 

شوهر كارش اينه 😀 بخدا منم اعصابم داغونه.چارمون چيه.يلدا كجايى؟ زورى ميخاد ببرتت خونه مامانش اينا ؟ 😀😀😀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیش همون مردسالاری که گفتی یکیش مشروب خوری واقعا نمیدونم چه لذت چرتی داره اکثریت یبار میرن سراغش م ...

اهان یکی هم شکاکیت و حرف درآوردن بعضیاهستن میگن اون گربه رو دیدی بخاطر من کج راه رفت

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
یکیش همون مردسالاری که گفتی یکیش مشروب خوری واقعا نمیدونم چه لذت چرتی داره اکثریت یبار میرن سراغش م ...

خب امتحان نكرده كه نميشه گفت چه لذتى داره.حتما داره چون خيلى مردا رو ديدم سر اين داستان بحث دارن با خانومه كه بذار بخورمو اينا

مادر شوهرم كه توهم اينو داره كه همه حسادتش رو ميخورن ولي تو عمرم آدم به حسودي خودش نديدم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
اره من بیشتر سکوت میکنم. اما اگر حیلی قاطی کنممجبور میشم حد و مرزش و مشخص کنم  

من خيلى برام پيش اومده خييييلى.ادمها اغلب حد نگه نميدارن.سعى كن غضه نشى به اين خاطر عزيز دلم

خب امتحان نكرده كه نميشه گفت چه لذتى داره.حتما داره چون خيلى مردا رو ديدم سر اين داستان بحث دارن با ...

اینایی که میخورن اختلال ومشکلات روانی دارن چون همینجوری نمیتونن شاد باشن یا بیخیال میرن سراین چیزا مثل مشروب و مواد توروانشناسی نسبت بهشون دید خوبی نیست

چرا خودکشی .. کاش زودتر تموم شه .. من بدم میاد ازین مراسمات

آرسو قراربود فرداشب رو هیچجا نریم چون هرکدوم بریم اون یکی ناراحت میشه..الان شوهرم میگه مامیریم خونه مامان جونم و تمام...بخدا آرسو یه ذره ارزش قائل نیس مادرش برامون..ولی میگه من پسربزرگشم حتمابایدبریم..درحالیکه من خودم خانوادم خیلی بی کسیم همش ۴نفرهست خونوادمون..و داداشم درس میخونه فردانیست این اگه خیلی مامانش مهمه خب پدرمادرم منم تنهان من برم اونجادیگه..حالامن چه غلطی بکنم اخه

اینایی که میخورن اختلال ومشکلات روانی دارن چون همینجوری نمیتونن شاد باشن یا بیخیال میرن سراین چیزا م ...

نميدونم تو روانشناسى ديد بهشون چيه اطلاعاتشو ندارم وليكن اينجورى كه ٩٥٪‏ مردم دنيا مريضن كه 😀

آرسو قراربود فرداشب رو هیچجا نریم چون هرکدوم بریم اون یکی ناراحت میشه..الان شوهرم میگه مامیریم خونه ...

عی بابا ..کاش برنامه میچیدی هر دو طرفو دعوت میکردی خونتون

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نميدونم تو روانشناسى ديد بهشون چيه اطلاعاتشو ندارم وليكن اينجورى كه ٩٥٪‏ مردم دنيا مريضن كه 😀

نه بابا اینقدرم زیاد نیست روانشناسی رو ول کن برو ادبیات یه روز مولانا از جایی رد میشده چندنفرکه نمیشناختنش داشتن مشروب میخوردن بهش تعارف کردن اونجا یه شعر قشنگ گفته ولی طولانیه مفهوم شعر اینه که ماخودمون شادوسرزنده وبیخیالیم این رو بدین به افراد ضعیف و افسرده