2777
2789
عنوان

رو مخ ترينشون چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 47 پست
اره عزیزم درس حدس زدی

گلم غصه نباش.منم فردا بى اينكه بپرسه و با اينكه بهش گفته بودم بابامو خواهرم تنهان ميخاد ببره اونجا.تازه داداشاشو جاريام نيستن لااقل با اونا باهم خوش باشيم فقط داداشِمامانشو مامانبزرگش هستن.

البته مادرشوهرم ز زد گفت ز ميزنم باباتو خواهرتو دعوت ميكنمو اينا ولى در هر صورت داستان اينه ديگه.كارى عم نميتونيم كنيم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرسو قراربود فرداشب رو هیچجا نریم چون هرکدوم بریم اون یکی ناراحت میشه..الان شوهرم میگه مامیریم خونه ...

اخي مامان بابات خيلي تنهان اونا هم پدر مادرن حق دارن با بچشون باشن

اما من جاي شما يا هركي اين مشكل رو داره بودم اينكارو ميكردم

مثلا ساعت ٦تا ٨ شب خونه يكي بعد ٨ تا ١٠ خونه اون يكي 

اينجور ناراحتي هم پيش نمياد و عادلانست

مادرشوهر بیشعور من...نمیان که اخه میگن اینجورمناسبتا بچه هابیان

اشکال نداره انقد غصه نخور .. . مامان و باباتم شاد بودنتو میخوان صد در صد ..نمیشه سر هر موضوعی دعوا کرد ..کلا کم پیش میاد شوهرا بتونن خانومشونو درک کنن .. کاش این مراسما کلا نبود ..دورهمیای مسخره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
گلم غصه نباش.منم فردا بى اينكه بپرسه و با اينكه بهش گفته بودم بابامو خواهرم تنهان ميخاد ببره اونجا.ت ...

میگم اخه این مادرش اینا خداشاهده نه زنگ زدن و میدونم زنگم نمیزنه که بریم اونجل..چون وظیفه ی من میدونن برم اونجاهمیشه..

اخي مامان بابات خيلي تنهان اونا هم پدر مادرن حق دارن با بچشون باشن اما من جاي شما يا هركي اين مشكل ...

ما شب يلدا بايد تا ٢/٣ بمونيم بايددددددد.نميدونم چه فازيه.شوهرم ميگه تا بقيه پا نشدن ما زشته پاشيم بريم!!! بقيه ام تا ٢/٣ ميشينن.منم كه تنهام فردا اونجا .. ☹️

میگم اخه این مادرش اینا خداشاهده نه زنگ زدن و میدونم زنگم نمیزنه که بریم اونجل..چون وظیفه ی من میدون ...

ميدونم ازينان كه اصن زنگ نميزنن بگن بياين چون مطمينن خودتون ميرين و يه بايد هايى ميدونن اينارو كه نياز به دعوت نيست حتى.پسرشون بايد فكر باشه ز بزنه بگه ميايم! اره؟! ازينا كه حق زيادى ايجاد شده براشون؟

آرسو قراربود فرداشب رو هیچجا نریم چون هرکدوم بریم اون یکی ناراحت میشه..الان شوهرم میگه مامیریم خونه ...

الکی حرص نخور.خانواده منم چهارنفریم.اما چون خواهرو برادرای همسرم فردامیرن خونه مادرشون ،ماهم فرداشب میریم اونجاو پس فردا خونه مامانم.

اخي مامان بابات خيلي تنهان اونا هم پدر مادرن حق دارن با بچشون باشن اما من جاي شما يا هركي اين مشكل ...

میدونی خیلی براچی ناراحتم...

هی مادرشوهرو شوهرم میگم من بچه بزرگشونم...انگارمنم ده تاخواهردارم یا چی..که من نرم اونابرن..

خیلی پشیمونم کاش اصلا ازدواج نمیکردم

ما شب يلدا بايد تا ٢/٣ بمونيم بايددددددد.نميدونم چه فازيه.شوهرم ميگه تا بقيه پا نشدن ما زشته پاشيم ب ...

خب من ساعت رو مثال زدم مهم اون كار ك انجام بشه

حالا كه اينجور اول بريد خونه بابات ٢ ٣ ساعت نشستيد پاشيد شام بريد اونور تا هروقت خواستيد بمونيددد خوبه ديگه

میدونی خیلی براچی ناراحتم... هی مادرشوهرو شوهرم میگم من بچه بزرگشونم...انگارمنم ده تاخواهردارم یا چ ...

منطقي و اروم صحبت كن با شوهرت عزيززم بعدم همينكارو ك گفتم بكنيد 

تقسيم كنيد شب يلدارو

والا من با اينكه شوهرم اصلا كار نداره خودمم گفتم بريم خونتون اما گفتم هم بيايم خونه بابام بعدش بريم اونجا 

اونم موافق بودد كلا

اینکه مثلا یه نفر لاغره بعد میاد پیش یکی که یکم چاقه مدام از هیکلش تعریف میکنه. مثل جاری من. حالا اصلا قیافه اش یه ذره هم قشنگ نیست تعریف نباشه من خوشگلم. وزنمم شصت و هفته قدمم صد و شصت و شش با یه بار زایمان. یعنی میخوام بگم خیلی هم چاق نیستم. بعد این جاریم یکم لاغره اصلا هم خوشگل نیست. تا میرسه به من مدام از هیکلش تعریف میکنه. مثلا داریم غذا میخوریم یهو دیگه نمیخوره همه میگن جرا کم خوردی میگه آدم باید مپاظب عیکلش باشه. بعد من بدبخت لقمه تو دهنم گیر میکنه. تازه من بچه هم شیر میدم. خیلی لجم میگیره از کاراش

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
اینکه مثلا یه نفر لاغره بعد میاد پیش یکی که یکم چاقه مدام از هیکلش تعریف میکنه. مثل جاری من. حالا اص ...

خب عزیزم مگه لاغرخوبه؟..

براما اصلاااا زن لاغر دوس نداریم هرچه قدم خوشگل باشه مهم نیس..توهم وزنت عالیه اصلانزار کم بشیا