میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه ویروس مث ویروسای عادی که همیشه تو پاییز و زمستون هست.بیاین مثل کرونا زیاد بزرگش نکنیم که به قیمت تموم شدن جون خیلیامون تموم بشه. بدن درد اسهال استفراغ تب سرفه گلو درد و همه اینها عادیه و همیشه هست.زود خوب میشی
علی الحساب فقط تب ندارمبقیشو دارم اینم اضافه میشه؟
اره من خودمم تب ندارم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
یه ویروس مث ویروسای عادی که همیشه تو پاییز و زمستون هست.بیاین مثل کرونا زیاد بزرگش نکنیم که به قیمت ...
حالت تهوع
سرگیجه چی
اینا خیلی بد هستن
بعد وعده های غذایی چی میخورین؟اصلا چیزای روغنی نمیخورین ؟
دیروز گرفتم علائم بدتر نشده
نه عادی غذا میخوریم یه خونه به خاطر من غذاش عوض نمیشه که
بله عزیزم بده، آدم اذیت میشه ولی ویروسه جدیدی نیست که آدم از مجهول و ناشناخته بودنش بترسه همیشه بوده ...
نه جدیده متاسفانه حتی دکتر ها هم میگن
مشکل این نیست درصد شیوعش نسبت به کرونا خیلی بالاست و برا منی که امتحان دارم خیلی سخته خوندن
نه جدیده متاسفانه حتی دکتر ها هم میگنمشکل این نیست درصد شیوعش نسبت به کرونا خیلی بالاست و برا منی که ...
دکترا مگه کرونا را نمیگفتن جدیده و فلان و باعث اتفاقا تلفات زیادی شدن؟از کجا خط میگیرن؟از سازمان بهداشت جهانی؟جایی که سرمایه دارای بزرگ مثل بیل گیتس و چین و .... پشتشن ؟ ببین اینا بحثای سیاسیه که اینجا جای گفتنش نیس، فقط بدون دوباره ترامپ رئیس جمهور شد و قراره تا ۴سال از شیوع و مریضیای جدید بگن
دکترا مگه کرونا را نمیگفتن جدیده و فلان و باعث اتفاقا تلفات زیادی شدن؟از کجا خط میگیرن؟از سازمان بهد ...
هرچه پیش اید خوش اید
شب به خیر
آدم جون نداره کار هاش بکنه این یه مشکل هس عزیز دلم