2777
2789

سلام به همگی الهی که همیشه چراغ خونه هاتون روشن و پرنور باشه و سفره هاتون پر برکت و دلهای قشنگتون شاد شاد

دوستان من مستاجرم و هیچگونه ملکی نداریم که به اسم خودمون باشه بنظرتون مسکن ملی خوبه ثبت نام کنم؟یا خورد خورد طلا بخرم تا پولم به خونه برسه؟راهنمایی های تک تکتون برام مفید و ارزشمنده😘😘😘

سلام عزیزم انشاالله به زودی صاحب خونه بشی 

ماثبت نام کردیم خیلی وقته فعلا که اسممون درنیومده 

شمام ثبت نام کن بلکه فرجی بشه یه پیامک میادبراتون که بایدبریدبانک حساب بازکنیدوقسط بدیدخیلی خوبه یکی ازآشناهامون ۲یا۳ساله داره قسط میده احتمالا به زودی تحویلشون میدن بعدشم وام براتون درمیادکه مستقیم میره توحساب راه وشهرسازی که دارن براتون خونه میسازن شمام بایدقسطاشوکم کم بدید.اونطوری که بخای خوردخوردباپول طلا خونه بخری فکرنکنم بشه.فعلا ثبتنام بکن سنگ مفت گنجشک مفت خداروچه دیدی براخونه دارشدن منم دعا کن منم برات صلوات میفرستم

❤️ لایک نکن لایک نکن گلم❤️
سلام عزیزم انشاالله به زودی صاحب خونه بشی ماثبت نام کردیم خیلی وقته فعلا که اسممون درنیومده شمام ثبت ...

سلام مهربونم ممنونم که جواب دادین .مرسی دورت بگردم انشالله شما هم به تمام خواسته هاتون برسیم.اخه اینکه میگن قابل فروش نیست بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.