یه لحظه نتو روشن کردم دیدم خیلی خوب داره کار میکنه همه سایت هام آورد بالا
چیشد الان دقیقا؟
من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......
من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
هر چقدر دوست داشتی لایک کن لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم
آره من یه یاعتی میشد از تایم بستم گذشته بود همچنان وصل بود
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
آره من یه یاعتی میشد از تایم بستم گذشته بود همچنان وصل بود
خیلی عجیبه
برعکس شما شوهرمن بهم زنگ زد گفت دیروز بسته ۱۵گیگی گرفته الان فقط تو وات بودم وکلش یهو رفت نتش درجا ...
وای عزیزم :(