2777
2789

استاده برنامه نویسی امتحان گرفت

من تمام سوالاشو جواب دادم

بعد یهو فلش رو درآورد گف جواباتونو فشرده کنید بریزید تو فلش

من برنامه مخصوصش رو روی لپتاپ نداشتم با خود ویندوز فشرده کردم

الان نتیجه ها اومده 

دو نمره کم کرده چون گفته با برنامه فشرده نکردی

یک نمره هم کم کرده چون اسم و فامیلیم رو برای پوشه به فارسی نوشتم آقا انگلیسی میخواسته تازه سرجلسه نگفت ب انگلیسی بنویسید !!😑😑

الان افتادم اگه سه نمره واسه این چرتو پرتا کم نمیکرد پاس میشدم 😭

چیکار کنم اعتراض بزنم چی بگم آخه خیلی بی منطق کم کرده 

درسش پیش نیازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدرصد باهات سر لجه😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

وا

فشرده کردن با برنامه جزو درستون بوده؟!!

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

صدرصد باهات سر لجه😂

اصن ما تو کل جلسه ها دو کلمه هم باهم حرف نزدیم مطمئنم قیافم ببینه نمیدونه فامیلیم چیه

میترسم برام صفر رد کنه وگرنه میتونم پیویشو پاره کنم تا جوابمو بده

اصن چرا واسه اسمو فامیلی نمره کم کردههه😑🫤 نه تنها از من از کل کلاس واسه این موارد نمره کم کرده اما ...

ای بابا🤦🏻‍♀️ امیدوارم پاس بشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

صد در صد اعتراض بزن

بدبختی ی استاد دیگم ک این درسو میده هست ولی بدتر از این

یعنی ناچارم ترم بعدم با همین بردارم

وگرنه دلم میخواد دعوا کنم باش

فقط نگرانم نمرمو پایین بده باز