2777
2789

دیدم یه نفر تاپیک زده که برای سورپرایز همسرش میخواد غذا و کیک و دسر خوشمزه درست کنه. داشت از بقیه نظرخواهی میکرد تا ببینه چی درست کنه...

حقیقتش برای خود من اگه طرف مثلا این کارها رو بکنه میگم دستش درد نکنه ولی...

من بعد از خوردن این غذها این فکر به ذهنم نمیاد که طرف از روی عشق و علاقه و دوست داشتن این کارها رو کرده.

فکر میکنم معمولا بقیه آقایون هم اینطوری هستن. یعنی کاری که شما از دید خودت با عشق و علاقه انجام میدی، الزاماً در طرف مقابلت هم این برداشت ایجاد نمیشه که از روی عشق و علاقه بوده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی همونطور که یسری دخترا زمین تا آسمون با بقیه دخترا فرق دارن پسرا هم همینطورن

بعد سن شرایط زندگی و اینا هم خیلییی تاثیر داره

البته حرف شمام متین و درسته

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب شماها بهتره ازدواج نکنین و یه زن بدبختو افسرده نکمین و زندگیشو نابود نکنین

والا من همسرم با اخلاقای گندی که داره ولی یه دفعه براش تیرامیسو درست کردم،کلی به چشمش اومد،با این که یه کمم ترش شده بود ولی همشو خورد،تا آخر شبم تشکر کرد

ولی خب من دیگه درست نکردم

خوب درنیومده بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
دقیقا منم همینم فقط با همونی که عاشقشم نمیتونم حرف بزنم و نگاش کنم تازه جلوش دستپاچه میشم

من کلا از عشق میترسم 

از دوست داشتن

چون خیلی آسیب پذیر میشم طرف میتونه منو با خاک یکسان کنه با یه بی مهری کوچیک 

خب شماها بهتره ازدواج نکنین و یه زن بدبختو افسرده نکمین و زندگیشو نابود نکنینوالا من همسرم با اخلاقا ...

بنظرم این مسأله دو طرفه هست. مثلاً کاری که مرد ممکنه با عشق و علاقه انجام بده ولی خانمش این عشق و علاقه رو متوجه نشه.

مثلاً میگن مردها با زیاد کار کردن علاقه شون رو به خانواده نشون میدن ولی خیلی از خانمها این برداشت رو نمیکنن.

بنظرم این مسأله دو طرفه هست. مثلاً کاری که مرد ممکنه با عشق و علاقه انجام بده ولی خانمش این عشق و عل ...

خب اولا چیزی که از رو محبت انجام میشه مشخصه

ثانیا الان عصر غارنشینی نیس که

هم مردا و هم زنا اطلاعاتشونو باید بالا ببرن

بعدم زیاد کار کردن که نشونه علاقه نیس،این که اون پولو خرج خونوادت کنی و به همسرت محبت اختصاصی نشون بدی نشونه علاقه اس،و خب زن میفهمه

مرد هم اگه نشونه های محبت زنو نمیفهمه بی ذوق و بی اهمیته نسبت به اون زن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من اگه واقعا عاشق یکی باشم بهش نگاهم نمیکنمبا مردایی ک حسی ندارم بهشون حرف میزنم میخندم

چقددد شبیه منی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)